2020. december 3., csütörtök

Bloggerhét - Borbás Edina: Zárva c.kötetének főszereplő bemutatása

Most egy rendhagyó bejegyzést hozok nektek a blogomra. Ugyanis bekerültem Bloggerhétbe, mely mai napot kaptam meg, és bemutatom, nektek Borbás Edina: Zárva c.kötetét. A blogomban a Zárva c. kötetének egyik karakterét fogom megismertetni veletek. A könyv tegnapi nap folyamán jelent meg. A könyv főszereplője Michelle Goldberg, őt fogjátok megismerni  

 

MICHELLE GOLDBERG:

 

Michelle már az új időszámításban nőtt fel. Természetes számára az érintésmentes világ és 24 éves kora ellenére még soha nem érintette testét egy férfi sem. A gyönyörű és okos, de zárkózott szociológus lány tele van testi és lelki sérülésekkel.
Tízéves korában, egy végzetes autóbalesetben elveszítette édesanyját és az egyik alkarját is, amit most egy idegrendszeréhez kapcsolt biomechanikus kar pótol. Néhány éve mellrákkal küzdött, melyben egyik mellét is elveszítette, ami hatalmas sebet ejtett önbizalmán és önbecsülésén.
A tejeskávé bőrű lány büszke afro származására, melyet édesapjától örökölt, de büszke édesanyjától örökölt zöld szemére is. Édesapját néhány éve veszítette el, de nincs egyedül a nagyvilágban. Két jó barátja mindig mellette áll, ami stabilitást és viszonylagos kiegyensúlyozottságot teremt az életében.
Bár sok harcot megvívott már, mégis nehezen viseli a hirtelen stresszhelyzeteket. (rendszerint nagyobb trauma esetén elájul.)
A San Franciscó-i toronyházba élete munkája végett lép be ezen a sorsfordító napon…

A könyvet itt tudjátok megrendelni:

Előjegyzem

Bookline

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése