2022. március 11., péntek

Előolvasás: Anne Raven: Sekély - ("Egyszerre szenvedélyes, őszinte, romantikus történet. Mely megmutatja, hogy milyen is az igazi szerelem! ")

Szeretném megköszönni Anne Raven írónőnek, hogy lehetőséget kaptam elolvasni megjelenés előtt Sekély c. könyvét. Atyaég! Imádtam. Ezekután mindenképp elolvasom az első könyvét. Hálásan köszönöm elolvashattam a Sekélyt. Szívből merem ajánlani, akik szeretik a romantikus, humoros történetet, ugyanakkor mély elgondolkodtató történetet.  

 

 Anne Raven:
Sekély

Tartalom:

Tudod milyen az, amikor a harag elemészti a lelked?
Fekete Krisztián számára nincs lehetetlen. Az ördöggel is lepaktál, ha szükséges, és nem ismer kegyelmet, ha üzletről van szó. Élete a pénz, a szerencsejáték, a szex és a vitorlázás iránti szenvedélye körül forog. A külvilág számára kíméletlenül nyers, érzéketlen, távolságtartó.
Zordsága mögött azonban súlyos sebek, nehéz titkok húzódnak, melyek egy szerencsétlen baleset következtében újra a felszínre törnek, éjszakánként rémálmokba taszítják.
Falak mögé zárt élete pedig nyitott könyvként tárul az őt ápoló Míra elé, aki mintha csak arra született volna, hogy dacoljon vele.
Amikor rájön, hogy a lány képes elűzni a démonait, megnyugtatni a lelkét, fellobban a kíváncsisága.
Vágy, féltékenység, bizonytalanság: az ismeretlen érzések lassan őrületbe kergetik.
De vajon tényleg képes meglágyítani a szívét valaki, aki csak azért van mellette, mert nincs más választása?
És vajon akarná a férfit, ha tudná róla a teljes igazságot?

 Véleményem
5/5

Amikor elkezdtem olvasni Sekélyt, nem tudtam, mire számítsak, hiszen az első könyv az írónőtől, amit kezembe vehettem. Nagyon sajnálom, hogy nem kezdtem el már hamarabb megismerni Anne Raven munkásságát, de ezek után mindenképp elolvasom az első könyvét, kár volt kihagynom. Szokásom megint, hogy fordítva olvasok el egy könyvet az adott írótól. Ami nem is baj, így még izgalmasabb.

Egy élmény volt olvasni, igazi érzelmi hullámvasút volt számomra. Egyik percben nevetek, másikban pedig szomorúan olvasok vagyok. Írónő tökéletesen játszik az érzelmekkel, egy percre sem lankad a figyelmem. Érezhető a szikra, a két páros közt, még a lapokon keresztül is.

Igazán szenvedélyes, mély érzelmekkel teli kötet. Benne van minden, ami való életben is megélheti az ember.  Krisz fájdalma, keserűsége a múltjában keresendő. Annyira éreztem Krisz elkeseredettségét, hogy szerelemre vágyik, családra hogy tartozhasson valahova.

Még azt is megemlíteném, hogy bírom az ilyen lassú, csordogáló történeteket, mivel pár oldalakon csak Krisz gondolatait lehet olvasni, így ez  nem zavart. Kicsit furcsa volt, hogy Mira gondolatait nem lehetett olvasni, vagyis nem volt váltott szemszög. Pedig tökre kíváncsi lettem volna, mire gondol. Kíváncsi voltam, hogy mikor fog felbukkanni az a nő, aki Krisz élete fenekestül felforgatja majd.

Rögvest lenne is két kérdésem, nem lehetne Mira gondolatairól, érzéseiről is egy kötet? Leventéről is lehetne plusz külön története, el tudnék képzelni őt Roxival. Nem mondom, néha fel tudtam volna képelni Roxit, de meg tudom érteni a tetteit, a lépéseit. Csak hát nem így kellett volna megoldani. Szerintem.

Igazság szerint, ha van egy kis időt egy este alatt simán, ki lehet olvasni. Annyira magával ragadott ez a történet, nem tudtam letenni. Egyszerre szenvedélyes, őszinte, romantikus történet. Mely megmutatja, hogy milyen is az igazi szerelem! Mindenesetre egy élmény volt elolvasni. Továbbra is figyelemmel fogom kísérni írónő munkásságát, mert érdemes felfigyelni.

 

Ha kíváncsi vagy a könyvre itt tudod előjegyezni:

Anne Raven írói oldala

Álomgyár Kiadó

Libri

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése