2023. február 18., szombat

Előolvasás: Elena Honoria: A Varázslónő - ("Atyaég! Hát mi ez?? Te jó ég! Új megvilágításba helyezte az ÍRÓNŐ a romantikát. Igen, így csupa nagybetűvel, ÍRÓNŐ. Ezzel a kötettel nagyon megfogott.")

Szeretném megköszönni az írónőnek Elena Honoriának és Smaragd Kiadónak, hogy megjelenés előtt olvashattam, A Varázslónő című könyvét. Ez a történet egyedi, fenomenális és izgalmas. Pici erotikával megspékelve. Kedvencem lett!


Elena Honoria:
A Varázslónő


Tartalom:

A ​hatalom nem minden, a hatalommal játszani nem szabad.

Amikor Azoriában egy mágus olyan erőkkel játszik, ami meghaladja képességeit, nem várt folyamatokat indít el, ami nem csak az ő életére lesz hatással. Bár mindent megtesz, hogy a hibát helyrehozza, kénytelen felkeresni az emberek szerelmét őrző Varázslónőt.
A Varázslónő eleinte dühös a Mágusra, ám idővel a férfi közelsége olyan érzéseket kelt életre benne, amire nincs felkészülve, és esküjét figyelmen kívül hagyva, megszegi világuk szabályát. Ezzel végzetes hibát követ el.
A mindenség ura megbünteti őket.
Az emberi világba való száműzetés ideje alatt csak egyikük lehet tisztában azzal, honnan jöttek, kik is ők valójában, és így kell megoldást találniuk arra, hogy büntetésük alól felszabaduljanak.
Az eseményeket végig a szerelem mozgatja, még ha a szereplők sokszor ennek nincsenek is tudatában.
A regény főszereplője a legmélyebb érzelmeket éli át, és sokszor érzi úgy, hogy számára mindennek vége, nincs értelme tovább küzdenie a célért.
Ez a szívbemarkoló történet feltárja, milyen erőket mozgat meg két lélek szerelme, és mire lehetünk képesek a másikért.


Véleményem:
5/5

Atyaég! Hát mi ez?? Te jó ég! Új megvilágításba helyezte az ÍRÓNŐ a romantikát. Igen, így csupa nagybetűvel, ÍRÓNŐ. Ezzel a kötettel nagyon megfogott. Nem hiába olvastam én ilyen csiga tempóban, komolyan világért sem akartam befejezni ezt a történetet. Isadora egy talpraesett nőszemély, aki nem fél semmiféle következményektől. Ha mégis félne, nem mutatná ki. Arlen meg... Jaj, de kupán vágtam volna. Mestert meg ki nem állhattam. Micsoda egy gazfickó! Ejnye…

Nagyon izgultam, hogy összejönnek-e, együtt lesznek-e? Elena olyan mesterien szőtte Arlen és Isadora történetét, hogy nem tudtam mire számítsak. Volt egy rész a történetben, amin elpityeregtem. Olyan érzelmi hullámvasútra vitt, amire oly régen volt már részem benne. Ritkán mondhatom, hogy valaki egyedi történetet sikerült alkotnia, hisz legtöbb ilyen romantikus történet ugyanaz a sémára épül. De itt nem,és ez új volt számomra.

Számomra az volt az érdekes ebben a történetben, hogy két világot ötvözte az írónő. Egy varázslatos világot és egy mai modern világot. Lehetséges? Naná! Ettől  lett olyan egyedi a Isadora és Arlen története. Nem is tudom, hogyan lehetne kifejezni az érzelmi részeket, ahol bemutatja az emberi érzéseket, hogy milyen lehet emberinek lenni. Emberi érzéseket érezni. Fájdalom, csalódottság, keserűség, szeretet, szerelem, barátság, boldogság… Ezek mind benne volt a történetben.

Egy szóval érdemes figyelemmel kísérni írónő munkásságát, mert több van, mint elsőre látszik. Már bizonyított a Cukorfalattal. Ez a könyv pedig az év kedvence lett számomra.


A könyvet itt tudjátok beszerezni:

Smaragd kiadó

Elena Honoria írói oldala

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése