2023. július 2., vasárnap

Dee Dumas: Sztár (Végzetes találkozás) - ("Bár nem végeztem még, hiszen kíváncsian várom a végét, hogy mi lesz velük. Úgy szintén a folytatására is. Hiszen Dee Dumas írónőben eddig sosem csalódtam, mindig tudott meglepetést okozni. Ez a történet sok mindenre rávilágít, többek között a kulturális különbségekre, a hagyományokra, hogy egyik magyar, másik arab. Eszembe jutott egy kérdés, hogy mennyire találó erre, kapcsolatra..")

 ~~~ Recenzió ~~~

Szeretném megköszönni Dee Dumas írónőnek és Soraya Kiadónak, hogy elolvashattam Sztár trilógia első részét. Nem egy mindennapi történet, az egyszer biztos. Ráadásul megtörtént események alapján íródott.

Dee Dumas
A sztár
(Végzetes találkozás)  
Tartalom

 Megtörtént esemény alapján!

Niki átlagos életét éli Budapesten. Férjnél van és ápolónőként dolgozik. A férjével nem felhőtlen a viszonya, de a családi béke megőrzése érdekében, kénytelen elviselni Sándor lekezelő stílusát. Ez az állapot viszont még több feszültséget szül közöttük. Egy váratlan helyzet, sok mindent megváltoztat a nő életében. Egy régi barát felbukkanása pozitív élményeket csempész Niki életébe, miközben meg is nehezíti azt. Ahmet, a sztár labdarúgó, eltökélt szándéka, hogy a nőt megszabadítsa a nyomasztó házasságából. Eközben mindketten a szerelem csapdájába esnek, ami tovább bonyolítja az életüket. Niki egyre bizonytalanabb a jövőjét illetően, ám egy váratlan pillanatban Ahmet választás elé állítja a nőt.



Vélemény
4/5 

Dee Dumastól jó néhány könyvét elolvastam az évek alatt, kivéve a Marokkói szerelmet. Azt sajnos valamiért még nem kezdtem el. Viszont személyes kedvencem Szerelem vihara sorozata volt számomra. Mint ahogy fentebb bevezetőben említettem ez egy megtörtént esetet dolgozz fel. Nem először ír Dee Dumas megtörtént történeteket, hiszen tavaly a Játszma című könyv is ilyen szerzőtársával Takács J. Mátyással.

Sztár c. könyv sajnos nem igazán aratott osztatlan sikert számomra. A főszereplő Niki számomra nem nyert el a tetszésem, bár sajnálom a vele történteket és meg is értem, miért vacillált annyit Ahmet-el kapcsolatban. De valahogy úgy érzem, hogy túlzásba viszi a döntésképtelenséget.

Adott egy helyzet, hogy kilépjen a komfortzónájából és élvezhesse pillanatnyi örömöt az életében. Ahmet ezt pont meg is adja. De, ahogy lenni szokott az érzelem fel is bukkant mindkettőjük életében.

Bár nem végeztem még, hiszen kíváncsian várom a végét, hogy mi lesz velük. Úgy szintén a folytatására is. Hiszen Dee Dumas írónőben eddig sosem csalódtam, mindig tudott meglepetést okozni. Ez a történet sok mindenre rávilágít, többek között a kulturális különbségekre, a hagyományokra, hogy egyik magyar, másik arab. Eszembe jutott egy kérdés, hogy mennyire találó erre, kapcsolatra..

Vajon elég erős a szerelmük, hogy ki bírjon mindent? Mit mond Niki? Mit lép majd? Bele mer-e menni egy olyan kapcsolatba, amitől nem is lehetne különbözőek egymástól, Ahmet-el? Mi lesz a családdal, barátokkal? Mit szólnak?

Ehhez és még több kérdésem van, amit remélem a folytatásba megkaphatom. Bár Niki személysége nem jön be, de bízom benne, hogy boldogságra lel.

Ajánlom Dee Dumas rajongóknak, és akik szeretik az igaz történeteket.

A könyvet itt tudjátok beszerezni:

Soraya Kiadó

Dee Dumas írói oldala

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése