2024. január 25., csütörtök

Borítóleleplezés a FairBooks Kiadónál - Jud Meyrin legújabb kötete 2024-ben.

Most egy olyan könyv borítóját hoztam nektek, mely nem olyan régen volt leleplezés a kiadó oldalán. Ez pedig Jud Meyrin idei év első könyve jelenik meg, mely Vérbeli detektívek címet viseli. Még hozzá márciusban. Előrendelési linket később fogom hozni vagy kövessétek be a Kiadó oldalát, Fairbooks Kiadó vagy a csoportjába lépjetek be FairBooks olvasók csoportja. Érdemes, mert egy sor izgalmas könyvek jelennek meg, mint nyomtatottan, mint e-könyvként.

Plusz adalék, hogy exkluzív box is készül a könyvhez, mely február 10-től indul az előrendelése.



Jud Meyrin
Vérbeli detektívek
(Felföldi rejtélyek3,5) (Rózsakő rejtélyek2,5)


Tartalom:

Benjamin Burke azt hitte, tökéletes a terve. Elviszi a barátnőjét, Flórát egy régóta esedékes romantikus utazásra Skóciába, közben szimatol egy kicsit az ügyben, ami hónapok óta ébren tartja éjszakánként. Persze Ben életében soha semmi nem ilyen egyszerű, a tervei pedig hajlamosak gajra menni. Ezúttal a szokásosnál is jobban. Köszönhetően egy holttestnek, egy eltűnt lánynak, na meg Tristan Hunternek, az edinburghi zsarunak, akivel – mindkettőjük pechjére – kereszteződnek az útjaik.

Ben és Tristan azon kapják magukat, hogy őrült balhéba keverednek, ahol minden sarkon veszély les rájuk, miközben legszívesebben egymásnak is bemosnának.

Vajon sikerül összedolgozniuk és túlélniük a közös kalandot?

Jud Meyrin Rózsakői rejtélyek és Felföldi rejtélyek sorozata fonódik össze ebben a fergetegesen adrenalindús bromance-ban


Megjelenés:
2024.március. 20.

Előrendelés
2024.február 10.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése