2024. április 5., péntek

Borítóleleplezés-Jud Meyrin írónőnek nyáron jelenik meg a következő kötete.

Jud Meyrin írónő leleplezte a nyáron érkező következő új regényének a borítóját. A könyvet Felföldi rejtélyek sorozatának harmadik része jön, mely A Kristály Villa titka címét rejti. Én már nagyon várom, hogy elolvashassam, hiszen volt szerencsém az első két részét is megjelenés előtt elolvasni. Borítót Chris Covers készítette, ami számomra gyönyörű lett.

Plusz egy jelölés is került a borítóra, Smaragd szívvel jelölik a romantikus krimiket, FairBooks Kiadónál.


Jud Meyrin
A Kristály Villa titka
(Felföldi rejtélyek 3.)

Tartalom

Hacsak attól a férfitól számíthatsz segítségre, aki gyűlöl, a következmények beláthatatlanok

Rády Emma tíz évvel korábban bosszút akart, ami azonban halállal végződött. Ugyan a börtönt megúszta, és új életet kezdett Rózsakőn, de a múltja továbbra is kísérti. Aztán egy éjjel bántalmazás hangjait hallja a szomszédból, és elhatározza, hogy nem hagyja annyiban. Hisz a saját bőrén tapasztalta, milyen az, amikor mindenki hátat fordít a családon belüli erőszak áldozatainak. Ám aki a segítségére lehetne, teljes szívéből gyűlöli.

Újvári Péter főhadnagy élete tönkrement. Megkeseredett és magányos Emmának köszönhetően. Amikor a nő felbukkan, minden erejével el akarja utasítani a kérését, és messzire akarja kergetni magától, nem csupán azért, amit Emma egykor vele tett. Hanem a mocskos és teljesen helytelen vágy miatt is, amit a nő iránt érez. De túl mélyen gyökerezik az ösztöne, hogy segítsen a bajba jutottakon.

Péter kénytelen-kelletlen nyomozni kezd, és Emmával olyasmire bukkannak, amire egyáltalán nem számítottak: Rózsakő eddigi legelborultabb gyilkosára. De vajon lehet esélyük ellene? És a gyűlölet tényleg átalakulhat szerelemmé, vagy ők ketten együtt még a gyilkosnál is nagyobb káoszba fullasztják Rózsakőt?

 

A kötet június 10-én jelenik meg. Előrendelés április 15-én a FairBooks Kiadó oldalán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése