2019. január 24., csütörtök

Corinne Michaels: Még egyszer, kérlek

~~~ Recenzió ~~~

Szeretném megköszönni Álomgyár Kiadónak, hogy elolvashattam Corinne Michaels:. Még egyszer, kérlek c. könyvét. Nagy élmény volt elolvasni, tetszett és újabb kedvencet avattam. Szívesen olvasnék még szerzőtől további könyveket. Igazán szórakoztató, nevettető és életszerű történetet kaptam.Azt hiszem egyre jobb, és jobb könyveket lehet olvasni Álomgyártól, és igen nem bánnám, hogy meg is tartaná a szokását. (Mosolygok magamban.)


Corinne Michaels
Még egyszer, kérlek


Tartalom:

Idővel igazán jó lettem abban, hogy mikor szálljak ki a játékból. 
Először is: a férjem. Életem legjobb döntése volt, hogy elváltam tőle. De egyedülálló anyaként, miközben épp munkát keresek, nem könnyű kifújnom magam. Így amikor egy hírességekkel foglalkozó oldal blogger pozíciója az ölembe hullik, úgy érzem, megütöttem a főnyereményt. 
Legalábbis az első megbízásig, amikor először találkoztam Noah Frazierrel, aki… gyakorlatilag meztelen volt és nedvesség csöpögött róla. 
A szívem majd kiugrott a helyéről, és képtelen voltam egy épkézláb mondatot kinyögni. A szépen kidolgozott hasizma, az ellenállhatatlan vigyora és a kristálykék szeme túl tökéletes volt ahhoz, hogy igaz legyen. Úgyhogy mit tettem? Jól berúgtam és megaláztam magam, naná. 
Én kész vagyok elfelejteni azt a kínos estét, miközben Noah nem szándékszik hagyni, hogy továbblépjek. Helyette inkább megszervezte, hogy egy jelentős tudósítást írjak róla, ezzel biztosítva, hogy még több időt töltsünk együtt. Egyik zavarba ejtő pillanat a másik után, egyik csók a másik után, és mielőtt megállíthattam volna magam, rájöttem, hogy belezúgtam. 
De amikor bekövetkezik az elképzelhetetlen, vajon hibáztathatom-e őt, ha kiszáll a játékból? 
Mit nem adnék még egy utolsó alkalomért… 


Véleményem
5/5



Újabb könyv lett a kedvencem. Tőlem mehetne akár 10 csillag is erre a könyvre.  Mert nagyon megéri elolvasni, szórakoztató és kikapcsolódást nyújtott, egyben egy életszerű történetet olvashattam. Kristin több, mit tíz év után válik a férjétől, akinek kisebbségi komplexusa van. Nem mondom Scottot letudtam, volna csapni. Komolyan. S sajnos valóságban is előfordul, hogy általában az asszonyt hibáztatják a házasság tönkremenetelét. De véletlenül sem gondolják, hogy a férj is lehet a hibás. De sebaj.
Kristin találkozik Noah-val és onnantól kezdve, kivirágzik. Hihetetlen, hogy szerelem mire nem képes. Egy új élet, új pasi, új szerelem és minden tiszta és világos. Imádtam minden sorát olvasni. Szuper volt olvasni, hogy Noah miként hódítja meg Krist. Legnagyobb kedvencem mégis leányzó Aubrey. Mindig is szerettem az olyan történeteket, ahol gyerek karakter is van benne. Mert garantált a nevetés. Igazi vérbeli romantikus ez a könyv, hiszen ebben minden meg van. Egy kis romantika, cseppnyi erotika és intrika a javából. Noah egy érett komoly pasinak tartom,aki nem fél kimondani az érzelmeit és őszintén szereti Kristint. Kristin viszont sajnos kissé félénk és ez köszönhető az exférjének, aki mindennek elmondta.
Noah-nak nem volt könnyű boldoggá tenni Krist. De ez tetszett, hogy kitartó és biztos volt a dolgában.

Örömmel olvasnék még a szerzőtől könyveket. Számomra a kedvencemmé vált és bátran merem ajánlani nektek.Jaj majd elfelejtettem. A csajok... Istenem akarok én is ilyen barátnőket, mint Kristinnek vannak. Egyik lököttebb, mint a másik. De ez így pont jó. Nagyon feldobta az egészet.
Szívből tudom ajánlani ezt a könyvet, aki nagyon szereti könnyed kis romantikus történetet, akit nem zavar, hogy van benne egy kis intrika, egy kis humor, erotika és szereti, ha ki tudd kapcsolódni. Mert ez neked való ez a könyv.  

Kedvenc idézetek.:







A könyvet itt tudod megvenni: