2019. január 5., szombat

Meghan March: Téged akarlak (Mr. Mount bűnös élete 1.)

~~~ Recenzió ~~~

Szeretném megköszönni Álomgyár Kiadónak a lehetőséget, hogy elolvashattam Meghan March: Téged akarlak (Mr. Mount bűnös élete 1. )c. könyvet. Meghan March szerzőtől először olvasok tőle könyvet, és azt kell, hogy mondjam, kérem a következőt. Ahhoz képest, hogy nehezen álltam neki az olvasásnak eléggé várom a második részét. Nem hiába, na, való igaz, hogy az eleje számomra nem mindig vesznek le a lábamról. De ez nagyon ritkán fordul elő. Szóval, íme a véleményem bővebben a történetről.

Meghan March
Téged akarlak
(Mr. Mount bűnös élete 1.)



Tartalom:

New Orleans az enyém. 

Nem ismersz, de én irányítok mindent, amit csak látsz, vagy éppenséggel nem látsz. 
A kapcsolataim nem ismernek határt és a vágyaim mindig teljesülnek. 
Sosem kellett kölcsönkérnem, sőt egy éppen hanyatló családi vállalkozás tartozik is nekem.
Lenyűgöz, hogy pont ő tartozik nekem. 
Nem is sejti, hogy felkeltette az érdeklődésemet. 
Nem is lehetett volna körültekintőbb. 
Ő is az enyém lesz. A részemmé fog válni. Talán meg is tartom örökre. 
Ideje, hogy begyűjtsem, ami az enyém. 
Keira Kilgore, mostantól Lachlan Mount tulajdona vagy.


 Véleményem

4,5 / 5

Ritkán írok egy könyvről, hogy nyögvelősen indult az eleje. Erre lehet azt mondani, sajnos. Nehezen találtam meg az összhangot. Kicsit félre is tettem egy-két napig és kicsivel később már jobban haladtam az olvasással vártam mi lesz a vége. De! Tetszett ez a macska - egér játék.  Hihetetlen mekkora szenvedély és tűz van kettejük között. Szinte majdnem felperzselte a lapokat. Annyira érezhető volt a kémia két főszereplő között. Az egész,ahogy Mount csinálja, és ahogy Keira válaszol Mount lépéseire kissé komikus. Még nem tudja, de a szíve igen, hogy ő bizony Mounthoz fog tartozni. Ebben a történetben Magnóliát kedveltem jobban és a Sebhelyes arcút is. Igazából nincs negatív karakter benne, mert mindegyik tudod adni pluszt az eseményekhez. Lényegében igazán szórakoztató volt olvasni, hogy miként fog majd behódolni Keira Mountnak. De most először adok 4, 5 csillagot egy Álomgyáras könyvre. De csak azért, mert van még két rész ebből, és izgatottan várom a folytatást.
Plusz a vége. Erősen függővéges és számtalan kérdésem maradt meg bennem.


Ha már olvastad Meghan March könyveit, akkor ajánlom ezt a sorozatot Téged akarlak címmel. A második része Rád vágyom hamarosan megjelenik 2019.március 18-án.



Ez egy igazi szenvedélyes, tüzes játék ahol a gyűlölet és a szerelem vékony jégen táncol. Ahol nincs menekvés. Vagy behódolsz, vagy elbuksz. Szerelem vagy gyűlölet?



A könyvet itt tudjátok megvásárolni:
Álomgyár Könyvesbolt