2019. január 13., vasárnap

Pam Godwin: Vágyakra hangolva

~~~  Rencezió ~~~

Szeretném megköszönni Álomgyár Kiadónak a lehetőséget, hogy elolvashattam Pam Godwin: Vágyakra hangolva c. könyvet. A könyvet felnőtt olvasóimnak ajánlom nagyon.
Igencsak megosztó témát boncolgat a szerző a könyvében. Tanár – diák kapcsolat, családon belüli erőszak, egy kis BDSM , nemi erőszak és zsarolás. Minden adott , hogy jó kis történet legyen.

Pam Godwin
Vágyakra hangolva
2019. január 5., 04:30 → 2019. január 13., 03:58



Tartalom:

Mondhatod, hogy könnyűvérű vagyok. Talán igazad is van. Néha csinálok olyan dolgokat, amiket megbánok. Néha a férfiak csinálják ezt velem, kérdezés nélkül. Mi van nekem? A zene. Egy évem van hátra a középiskolából és van egy tervem. Egy céllal. Emeric Marceaux. Ő az, aki megmondja, mit akarok, átveszi az uralmat felettem, és vágyakra hangol. Amikor játékra parancsol, mindenemet neki adnám. Térdelek a büntetésért, remegek egy érintéséért. Mindent feladnék egy titkos közös pillanatért. Ő az én rögeszmém, a mesterem, a zeném. És a tanárom.


 Véleményem
5/5

Tiltott szenvedély, tiltott szerelem! Mely senki és semmi nem állhat kettejük közé!

Waoo, ez igen! Merész témához nyúlt a szerző. Nem is akármilyenhez. Tiltott kapcsolat, túl fűtött erotikus jelenetek. BDSM -re hajaz és igencsak megosztó történet. Igen, ez mindent elmond egy könyvről. Imádtam!
Egy érzelmi hullámvasút volt ez számomra.
Ivory sajnos nem boldog élethez szokott az első tizenhét évében. Annyi mindenen ment keresztül. Egyetlen célja, hogy kitörjön a szegénységből és a családjától jó messzire, kerüljön. Vagyis Leopold zeneiskolába mehessen. De aztán a sor vagy bármi más új leckét kapott.



Emeric avagy Mr. Marceaux új zenetanár kerül az iskolában.  Akivel mindent megváltoztatott. Akivel megismerte a biztonságot, bizalmat, szerelmet, szex gyönyöreit. Emeric egyszerre izgató és tiltott személyiség. Egy tanár, aki minden szabályt, törvényt félredob Ivory miatt.
Nagyon élveztem az olvasást, imádtam minden sorát.
Shane és Lorenzot utáltam nagyon. Shanet egyenesen beleordítottam  volna a képébe,hogy mit csinál? Ennyire nem lehet naív? Pasihoz képest eléggé buta.


A vége felé döbbenet volt. Nem erre számítottam.Sajnos a vége kicsit el lett harapva vagy mintha gyorsan be akarta volna fejezni a történetet, holott lehetett volna még tenni hozzá. Bár így is izgalmas volt és tetszett is. Csak hát a vége…
De mindenesetre így is megkapja tőlem az 5 csillagot. Mert izgalmas és kíváncsi voltam a végére.



Szóval mindent egybe véve ez a könyv szuper. 

S erősen 18 éven felülieknek ajánlanám ezt a könyvet. Semmiképpen nem olvashatják fiatalkorúak.


A könyvet itt tudjátok beszerezni: