2019. január 22., kedd

Ella Maise: Imádlak Jason Thorn

~~~ Recenzió ~~~

Szeretném megköszönni Álomgyár Kiadónak, hogy elolvashattam Ella Maise: Imádlak Jason Thorn c. könyvét. Nem is, tudom mit is mondhatnék. Nem gondoltam volna, hogy egyből meg fogom találni az év kedvencét. De így van. Egy szót tudnék mondani erre: Imádtam!Nagyon megéri megvenni és elolvasni ezt a klassz könyvet. Nekem nagyon is megérte elolvasni. Rég szórakoztam ennyit egy ilyen romantikus történeten.

Ella Maise
Imádlak Jason Thorn



Tartalom:

 Az első perctől kezdve odavagyok érte… 

Jason Thorn… a bátyám legjobb gyerekkori barátja. 
Ó, hogy milyen iszonyatosan szerelmes voltam ebbe a fiúba! Ugye milyen romantikus? Ahogy az ember lánya érzi az izgalmas bizsergést, amikor először átéli, amint szárnyra kapnak azok a híres pillangók – és csakis Jason miatt! Csakhogy egyszer véget ér a tündérmese, sárba tiporják az álmaidat, utána pedig biztos, ami biztos, darabokra törik a szívedet is. Ez a fiú pontosan ezt tette velem. 
Miután túljutottunk az álmok sárba tiprásán, ő lett az a srác, akit messze elkerültem. Amikor egy szörnyű tragédia történt a családjában és elköltöztek, én készen álltam arra, hogy mindörökre elfelejtsem. 
Mára igazi filmcsillag lett belőle. Olyan szupersztár, akiért a nők őrjöngő lelkesedéssel rajonganak. Olyan ez, mint egy valóra vált álom, ugye? Szerintem egyáltalán nem. 
Hogy ki vagyok én? Olive, egy újdonsült írónő. Vagyis hát ÉN írtam azt a könyvet, amit filmre visznek, mégpedig Jason főszereplésével! Ezenkívül az internet azzal van tele, hogy én vagyok az a szerencsés lány, akit a szupersztár Jason Thorn hamarosan feleségül vesz. 
Most megint azt gondolod, hogy a világ legmázlistább csaja vagyok? Hát nem. Szó sincs semmi ilyesmiről. 



Véleményem
5/5
(2019. január 18., 23:43  2019. január 22., 01:52)


Le sem telt 2019. januárja de máris meg is van év legjobb könyve, Imádlak Jason Thorn, kedvencem lett. Ide vele a következőt, de sürgősen...
Nagyon jól szórakoztam rajta, igazán vicces volt olvasni a történetet. Hiába klisés az alapsztori, de a szerző tudod pluszt nyújtani, ami nem volt tucat történet. Imádtam olvasni, ahogy Jason lassan jön rá, hogy mit is érezz igazából. Főleg, hogy mindenki ott duruzsol a fülében.

Egy gyerekkori szerelem évekkel később teljesedik be. Mennyi erre az esély? Ugye? Ritkaság számban megy. Olive és Jason igazi jó párost alakít a történetben. Vajon Jason végre ráébred arra, mit is érez Olive iránt?  Jó szórakoztam. Vicces, humoros, néha intrika is, becsúszik egy kis erotika is volt benne. Igazi romantikus történet, ami nem akar több lenni. Csak csupán szórakoztatni és kikapcsolódni. S ez pont tökéletes. Nem nagyon tudok mit mondani erre a könyvre, csak azt, hogy érdemes megvenni és elolvasni. Többet nem merek írni, mert félek elspoilerezném az egészet. Azt pedig nagyon nem akarom. Lényeg a lényeg, hogy fordulatos, izgalmas kis történet volt. Szívesen olvasnék még a szerzőtől. Ezt a könyvet azoknak ajánlom, akik szeretik a könnyed, lágy, szórakoztató romantikus történetet. S nem várja el, hogy több legyen.


Kedvenc idézetek






A könyvet itt tudjátok beszerezni: