2023. március 25., szombat

Amiket el szeretnék olvasni 2.rész - (" Könyvmolyképző Kiadónál újabb csodás könyveket tudtam választani, annyira varázslatos történetek, izgalmas, szórakoztató és kikapcsolódó regények.")

Ezúttal most a Könyvmolyképző Kiadót szemléztem. Jó ideje nem voltam erre felé, de instán és az fb oldalukon követem, hogy újabbnal, újabb könyvek kerülnek fel. Ahogy eddig is, most is 10 könyvet válogattam össze, amit szeretnék beszerezni majd. 

Rácz-Stefán Tibor:
Téged kérlek karácsonyra


Tartalom:

Hol van az a pont, amikor a hallgatás már fáj?
Bence, a 17 éves focista évek óta egy súlyos titkot hordoz magában: a fiúk dobogtatják meg a szívét, különösen a helyes és kedves évfolyamtársa, Martin.
Bence úgy érzi, a titka és a ki nem mondott szavak felemésztik a lelkét.
Az ünnep közeledtével karácsonyi fénybe öltözik a város, ő pedig mindennél jobban vágyik arra, hogy randira hívhassa Martint, és előbújhasson. Ám retteg attól, hogy az idős, konzervatív szülei és a nagymamája mit szólnának az igazsághoz, és miként bánnának vele a csapattársai és a legjobb barátja, Zalán…

Honnan meríthetünk bátorságot, ha úgy érezzük, a félelem az úr?
A szerelem elég erőt adhat ahhoz, hogy kiálljunk a világ elé?
Két szó: Meleg vagyok. Ha kimondod, minden megváltozik?
A Téged kérlek karácsonyra az év legromantikusabb coming out története, ami reménnyel tölti meg a szíved, és mosolyt csal az arcodra.
Hagyd, hogy magával ragadjon!

Boza Anita:
Az éjszaka színei


Tartalom:

Szenvedély, ​halál és csábítás…

Veronica sztriptíztáncos, ő Seattle fénylő csillaga, ám az életét megnehezíti egy különleges képesség: látja az aurákat. Egyik este rátalál a brutálisan bántalmazott barátnőjére, és amikor megismerkedik az ügyben kirendelt nyomozóval, fenekestől felfordul az élete.

Jack gyilkossági nyomozó, aki nemcsak magánéleti bajokkal küzd, hanem a nyakába sózzák egy megerőszakolt sztriptíztáncosnő ügyét is. És ha mindez nem elég, ott van a szexi tanú, Veronica, akitől több okból sem akarhat semmit.

A gyanúsítottak köre egyre nő, Veronica és Jack között pedig menthetetlenül fellobban a szikra. Mindketten a maguk módján próbálják kideríteni, ki a tettes: Jack hideg fejjel és logikával, Veronica az auralátó képessége révén.

Vajon lehet-e közös jövője két olyan embernek, akik közül az egyik gyűlöli az éjszakát, a másikat meg az élteti?

Seattle eső áztatta, fülledt éjszakái számtalan titkot rejtenek.

Buja érzékiség, izgalmas nyomozás, számtalan titok. Hagyd, hogy magával ragadjon!


Bartos Zsuzsa;
Töredezés


Tartalom:

Amikor ​csak a szív ismeri a választ…

Már nincs halál, viszont van okosszex… Titkok, különös vágyak egy rendkívüli világban.

Milos nyomozó általában öngyilkossági ügyekben szokott nyomozni. Most azonban egy igazi gyilkossági ügyet kap. Meghal egy férfi, és állatok tetemei lógnak a közeli fákon.

De mi történt?

A nyomok egy izgalmas nőhöz, Kishához vezetnek, és a Teaházas Lányokhoz, akiknek a halálhoz való viszonyulásuk határozottan gyanús. Milos minél inkább beleássa magát mások életének nyomaiba, annál megdöbbentőbb dolgokra jön rá önmagáról.

Kicsoda ő, és mi a múltja?

Kisha döbbenten szembesül azzal, senki mást nem érdekel, hogy a Hillstadtból nyomtalanul eltűnt egy lány. Mindenáron meg akarja találni Ewát, de amióta meggyanúsították őt a szeretője meggyilkolásával, minden lépését figyelik. Ráadásul valami megsérült a virtuális férje adataiban is. Rá kell jönnie, hogy ki és miért manipulálja az emlékeket, ám a Milos iránti különös vonzalom csak még inkább összezavarja a nyomozást… Mi az, amit érez? Mi ez a különös vágy?

Merülj el a jövő titkaiban!


Heteira:
A hold vonzása


Tartalom:

SEJTELMES ALAKOK A HOLDFÉNYBEN. IZZÓ SZENVEDÉLY…

Mi a közös egy csendes norvég szigetben, egy nyüzsgő új-zélandi városban, a budai hegyekben és San Francisco utcáiban? Hogy rejtélyes vérfarkasok járják őket…

Tizenegy vérpezsdítő, megható és izgalommal teli misztikus-romantikus történet vár az olvasóra.

A szerelem mindig elképesztő csoda. Néhol ősi harcosokkal néznek szembe, néhol a társadalom tiltásával vagy különös gyilkosságok elkövetőivel. Máskor csak egy elkóborolt macskát keresnek, esetleg választ a kérdésre, hogy ki mellett lehetnének igazán boldogok.

Kire számíthatsz, ha nem a szerelmedre?

Heteira lebilincselő történetei évek óta ejtik rabul az olvasók szívét. Ez a különleges novellaválogatás számtalan országba kalauzolja el az olvasót, mítoszokra és legendákra épít, de nagyon is emberi történeteket mesél a szerelem megannyi arcáról.

ÉLVEZD A SZENVEDÉLY VONZÁSÁT!


Bessenyei Gábor:
A Hang


Tartalom:

Ha a félelem sötétségbe borítja a világodat, csak egy bátor döntéssel tudod megváltani.
Egy különös barátság lenyűgöző története.

Hugó előtt pocsék nyár áll. A szülei házassága veszélyben, ezért néhány hétre a nagymamájához küldik, ahol semmi másra nem számíthat, csak unalomra. De már az első éjszaka riadtan ébred, és érzi, nincs egyedül.
Aztán megszólal a sötét hang. A hang, ami mindenhol ott van. Hugó hibája, hogy ez a valami elszabadult? És mit tehet ellene? Lilja magányos és unatkozó kísértetként éli a mindennapjait, egészen addig, amíg egy sötét erő be nem tör az otthonába. De mit akar tőle a hang? És mi köze ehhez a nemrég érkezett fiúnak? Hugónak és Liljának csak összefogva van esélyük legyőzni az ellenséget. De mire elég, ha ők ketten összefognak?
És ki mit veszíthet a küzdelemben? Borzongató kaland veszi kezdetét, amiben a tét már nem csak az otthonuk békéje.
Tarts velük a bátor kalandon!

On Sai:
Gyógyítók
(Vágymágusok 3.)


Tartalom:

Mennyit ér a szerelem egy megalkuvó világban?

Rianna mindeddig sikeresen titkolta, hogy lány. Férfiként mozog a seregben, de ami fájóbb, hogy a herceg is férfiként látja, és ennek mentén dönt a jövőjükről. Milyen fájdalmas lehet a viszonzott szerelem? Épülhet őszinte kapcsolat ennyi titok között?

Közeleg a tavasz, közeleg az ellenség. A máguskatonák és a gyógyítók útra kelnek, ám nem számolnak azzal, hogy egy vágymágusnak álcázott szipoly lapul a soraik között, egy lázadó család lánya, aki megkérdőjelezi a bevett utakat és megszokott módszereket. Mi ér többet, egy nemes törött karja vagy egy közrendű élete? Segít vagy árt, aki vitatja a választ, bomlasztja a rendet? Egy történet, ahol minden rossz döntés érthető, és mégis létezik helyes út.

Az év legkülönlegesebb fantasyregénye a természetről és a vágyról.

Éld át az izgalmas és mágikusan érzéki kalandokat!


Szabó Krisztina:
Ellopott kívánság


Tartalom:

A ​kívánságoknak ára van…

Aliya a birodalom legügyesebb tolvaja. Egyetlen cél vezérli, hogy összegyűjtsön annyi aranyat, amennyivel végre maga mögött hagyhatja a vízhiány sújtotta Ardahant. Az álma karnyújtásnyira kerül, amikor a gyűlölt szultán legkisebb fia visszautasíthatatlan ajánlatot tesz számára. Aliyának el kell lopnia egy lámpást a palotából, cserébe pedig szabadon, gazdag emberként távozhat a birodalomból. Hogyan lehet elviselni a vonzó, de öntelt herceget?

Ez a feladat még a lámpás elemelésénél is nagyobb kihívásnak tűnik.

Aliya kénytelen az ellenérzéseit félretéve összedolgozni a szultán fiával. Szép lassan ráébred Asmar herceg igazi természetére, és minél több időt töltenek együtt, annál nehezebb figyelmen kívül hagynia a herceg iránt érzett vonzalmát. Mégsem bízhat meg benne: ha Asmar rájön a féltve őrzött titkára, egyetlen szavával véget vethet az életének. De Asmarnak is megvannak a maga titkai. Olyan súlyos és sötét titkok, amelyek szorosan összefonódnak Aliya múltjával, és ha nem vigyáznak, nem csak a saját jövőjükre nézve lehetnek pusztító hatással – Ardahan vesztét is jelenthetik.

Lépj be Ardahan homokkal, szenvedéllyel és mágiával teli világába!


Gerencsér Anna:
Kimondatlan igazságok


Tartalom:

A ​valóságnál csak az a rémisztőbb, ami a fejedben van.
Jody maga mögött hagyta küzdelmes gyerekkorát, rossz házasságát, és végre felépített egy sikeres karriert. Romantikus regényeket ír, és a munkájába menekül a magány elől.
A biztonság illúziója azonban darabjaira hullik, amikor egy idegen férfi betör a városszéli házába, és túszul ejti.

Aidant különös átok sújtja, egy meglepő rögeszméje van, ez vezérli az életét, és egyre nagyobb bajba sodorja. Sebesülten menekül, csupán negyedóra előnnyel. Minél szorosabbra zárul körülötte a hurok, annál kétségbeesettebben próbál szabadulni. Csak a sors hozza útjába a nőt, de a találkozás váratlan fordulatot rejt.

Egyetlen éjszaka, egy végtelennek tűnő autóút. Túsz és emberrabló egyaránt arra kényszerül, hogy szembenézzen múltjának árnyaival – és kettejük történetéből apránként kirajzolódik egy még sötétebb és veszedelmesebb fenyegetés képe.

De képes lesz-e bármelyikük felismerni és szembeszállni vele?
És ha igen, milyen áldozatok árán?
Van-e kiút egy játszmából, amelyben sosem biztos, hogy épp ki szövetséges, és ki ellenség?
Utazz velük az emberi lélek legsötétebb bugyraiba!

Ashley Carrigan:
Silver


Tartalom:

Szenvedélyesen ​élni, és emberfeletti küzdelmet vívni.
Mit szólnál hozzá, ha a testedet és az elmédet nem csak kizárólag Te uralnád? Ha egy rejtélyes erő hihetetlen dolgokra tesz képessé?
Ki a bűnösebb, a megrögzött gonosztevő vagy te, aki elkapod, önkényesen igazságot szolgáltatsz, és bosszút állsz az áldozataiért?
Meddig lehet fenntartani az ártatlanság csalfa látszatát, megőrizni a rettenetes titkot?

Mit kellene tenned, ha éppen az a személy a legnagyobb kockázat rád nézve, akit a legjobban szeretsz? Talán vele is végezned kell, miként a többiekkel?
Mindezt úgy, hogy még csak huszonéves vagy…

Jordan Danforth Hansen kettős életet él. Napközben az orvosira jár, éjjel azonban önbíráskodó igazságosztóként tevékenykedik. Kockázatos játszmája közepébe betoppan egy jóképű zsaru, hogy alaposan felkavarja a lányt. Miközben a benne lakozó mágikus erő
energia után kutakodik, egy titokzatos csoport is szemet vet rá.

Precízen véghez vitt sorozatgyilkosságok, misztikum, kusza érzelmi szálak, egy titkos társaság és a régmúlt sötét árnyai…

Engedd be a szerelmet!

Ashley Carrigan:
Az oroszlán árnyékéban 
(Negin 1.)


Tartalom:

Ami ​neked horror, az neki egy szokásos hétköznap este.
Negin Belford egy titkos csapat tagja.Nyughatatlan szellemeket segíti át a másik oldalra, de közben fogalma sincs, honnan ered a képessége.
Kicsoda ő? Mi ez a bámulatos hatalom, ami a vérében lobog, és egyre csak növekszik?
Ezek a kérdések hevesen érdeklik a csapatot irányító szervezetet is, és minden eszközt bevetnek, hogy a végére járjanak.
Egyik társuk halála után új tag kerül a csapatba, akinek fő feladata, hogy megvédje Negint a rosszindulatú szellemektől. A lány egyetlen porcikája sem kívánja George társaságát, bármilyen szuper katona is, és bármilyen igéző a szeme, lehengerlő a mosolya.
De ahogy egyre több időt kell együtt tölteniük, már egyikük sem tagadhatja a köztük pattogó szikrákat.
Vajon ki tette a csapatba a férfit, és milyen titkokat rejteget?
Ahogy Negin képességei változni kezdenek, a helyzet bonyolódik, és a lány elveszít minden biztos fogódzót. Választania kell, hogy elfogadja a sors által kijelölt utat, vagy harcol ellene.

Borzongás, szenvedély és egzotikus sumér mitológia egy lebilincselő történetben.
Engedd át magad a sötétség ölelésének!

Tűzvarázsló
(Negin 2.)


Tartalom:

A ​legfélelmetesebb fenyegetés: a szerelem.

Negin Belford immár félisteni mivoltának tudatában teljesít megbízatásokat az új csapat tagjaként. Titokzatos gyilkos után nyomoznak, aki feszültséget kelt és veszélyt hoz a Szövetségre.

A Lemer elvesztése miatt érzett mélabúból Nergal, az Alvilág jóképű urának személyes felbukkanása zökkenti ki a lányt, és egyúttal alaposan felkavarja a lelkét. Az isten mindent latba vet, hogy elnyerje a kegyeit, és beteljesedjen az alku, amit a lány apjával kötött a múltban.

Neginnek egyszerre kell szembenéznie az alattomos gyilkossal, és egyensúlyoznia Nergal iránti vonzalma és saját félelmei között.

Vajon mi köze a Tűzvarázslónak a titkos szervezethez? És mi a célja?

A kedélyes szellemvadászatnak vége. Sokkal kockázatosabb kihívásokkal kell szembenézniük a szereplőknek, és Negin többé már nem tud dacolni az elrendelt sorsával, sem forrongó érzelmeivel.

Még több kaland, még erősebb hatalom és szenvedély!

Az istenek akár köztünk is járhatnak…

Engedj a szenvedélynek!


Könyvmolyképző Kiadó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése