2023. augusztus 14., hétfő

Előolvasás: Holy Evans: Ahol az elefántok sírnak - ("Ez év egyik legszebb romantikus könyve. Imádom. ")

Szeretném megköszönni Holly Evans írónőnek és Marysol Könyvkiadónak, hogy lehetőséget adott, hogy elolvashassam megjelenés előtt álló könyvet Ahol az elefántok sírnak címmel. Számomra ez a könyv sokat adott, ez a történet nem mindennapi, az egyszer biztos.

Holy Evans
Ahol az elefántok sírnak



Tartalom

Hayley Davisnek, a híres újságírónőnek megvolt mindene: szerelem, karrier, boldogság, tervek…
Ám egy nap mindent elveszített. Amikor azt hitte, már nem lehet rosszabb, újabb kegyetlen pofont kap az élettől.
Hogy magára találjon egészen Afrikáig menekül. Egy elefántrezervátumban keres menedéket a gondolatai, a lelkiismerete és sajgó szíve elől.
Liam tökéletes úriember; egy túlhajszolt milliomos, aki gyógyszerfüggőségén próbál túllépni és új életet kezdeni.
Holy Evans szívszorongató története a szerelemről, a megaláztatásról, a múlt démonjairól, az újrakezdésről és a feltétel nélküli szeretetről.


Véleményem
5/5

Amikor elkezdtem olvasni nem gondoltam, hogy ez a történet mennyit fog adni számomra. Hogy elgondolkodtat, mély érzéseket ad nekem. Hayley a történet főszereplője szerelmes lesz, hogy aztán végén megtapasztalja szerelme halálát, elvesztését, majd a sötét titkai felszínre kerülnek. Ebben történeten az írónő nagyszerűen írta meg a gyász folyamatát. Milyen amikor pokol aljára kerül az ember, milyen amikor a titkok felszínre kerülnek és még mélyebbre nyomja az embert.

Szinte éreztem Hayley érzéseit, annyira elevenek voltak számomra. Azt mondják, hogy gyásznak 5 fázisa van. Hayley ezeken mind keresztül ment, míg egyszer csak telefonálni nem kezd egy lelki segély szolgálatnak. S talán megtalálta az alagút végén fényt, Liam személyében.

Ahogy Hayley, Liam is szenved és ez a két ember különbözőbb már nem is lehetnének, s talán emiatt kerülnek közel egymáshoz. Ezt a történetet nagyon szerettem olvasni, igazi mély érzelmekkel teli mese a talpra állásról, egy új élet kezdésről, új szerelemről, és arról, hogy hogyan lehet szembe nézni a veszteséggel és a fájdalommal.

Liam élete sem könnyű, de talán Hayley lesz igazi, aki segíteni tud neki, aki mellette tud lenni. És esetleg boldogságot tud csempészni a fakó, megfáradt lelkének.

Holy Evans-től szívesen olvasnék még ilyen hasonló történeteket. Igazából nem is lehetne úgy elolvasni ezt, hogy ne legyen érzelmeink a történet főszereplői iránt. S egyébként is mostanában, teljesen oda vagyok, hogy egy-egy történetet meg lehetne filmesíteni. Szóval szívből ajánlom, akik szeretnének olyan romantikus könyvet olvasni, ahol az érzelem a fő szempont, hogy hogyan tudunk talpra állni, milyen nehézségekbe kerül az új élet.

A könyvet itt tudjátok beszerezni:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése