2023. október 23., hétfő

Cs. Szabó Sándor Kálvin c.könyvbemutatón voltam Budapesten, a Bibliamúzeumban.

Nagyon köszönöm Dénes Hajnalkának, hogy meghívott a könyvbemutatóra. Egy élmény volt ott lenni, egy kicsit le vagyok maradva a könyv ügyileg. Mert most nézem, Luther után a harmadik, de maga a történet az első rész a Reformáció sorozatának. Időszerű lesz egyszer beszereznem a másik kettőt.

De hadd meséljek, kicsit a könyvbemutatóról. 

Az eseményt, a Bibliamúzeumban lett megtartva okt.17-én, Budapesten, Harmat és Kálvin kiadóval közösen mutatták be Cs. Szabó Sándor: Kálvin c. életrajzi regényét. A könyvbemutatón egy kis beszélgetés és felolvasásra került sorra. Mely számomra nagy élmény volt. Főleg a felolvasás, először voltam ilyen bemutatón.

A műsort Bagdán Zsuzsanna vezette a kerekasztal beszélgetést, mely maga a szerző, Naszádi Krisztina szerkesztő és Lányi Gábor egyháztörténész voltak jelen. A felolvasást Csákai László lelkipásztor olvasott, a Kálvin c. könyvből részleteket. Ahogy hallgattam, igencsak kedvet kaptam, hogy elolvashassam a könyvet. A könyvbemutatót, aki megnyitotta Herjeczki Kornél a Harmat Kiadó igazgatója.

A műsor alatt igyekeztem néhány fotót készíteni, így azt úgy nézzétek, hogy nem profi géppel készítettem, és ráadásul nem a legjobb helyen fotóztam. Nem igazán merek még, annyira kimenni és úgy fotózni, mint Magyar Szerzők Könyvei Blog bloggereként. Szoknom kell lassan, mert fogok több ilyen bemutatóra menni.

Íme, néhány fotó. Még egyszer nagyon köszönöm Dénes Hajnalkának ezt a remek estét, hogy elhívott erre az eseményre. Ráadásul plusz meglepetést okozott számomra, est végére egy dedikált példánnyal lettem gazdagabb. Nem is számítottam erre, igazi meglepetés volt.





Közös fotó
Balról én vagyok,mellettem Cs. Szabó Sándor

Herjeczki Kornél, Helma Kiadó igazgatója


Cs.Szabó Sándor, mellette Naszádi Krisztina szerkesztő


Bagdán Zsuzsanna műsort vezette

Lányi Gábor egyháztörténész



Csákai László, lelkipásztor

A meglepetés könyv, mely dedikáltan kaptam. Innen is köszönöm Dénes Hajnalkának és Cs. Szabó Sándor írónak.



A könyvet itt tudjátok beszerzeni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése