2023. október 30., hétfő

Előolvasás: Victoria Miller: A vágy ára - ("Victoria Miller megint egy felejthetetlen könyvet írt. Amire azt lehet mondani, - itt tényleg igaz- semmi sem az, ami látszik. Eleinte a nyomozó társát nem szívleltem, nagyon undok volt. Végére már kezdem érteni, miért.")

Szeretném, megköszönni Victoria Miller írónőnek, hogy megjelenés előtt elolvashattam A vágy ára című könyvét. Hálás vagyok, hogy bizalmat szavazott és lehetőségem nyílt elolvasni ezt a történetet.


Victoria Miller:
A vágy ára

Tartalom

Kate Wheeler gyilkossági nyomozó életét a munka és az egyéjszakás kalandok teszik ki, egészen addig, amíg egy könyvelő megölésének ügyében meg nem ismeri a tanúként kihallgatott Ryan Frostot. Bár nem lenne szabad, de az iránta érzett elképesztő fizikai vonzalom felülírja a józan ész hangját, és szenvedélyes kapcsolatba kezd vele. Ám az élet választás elé állítja, amikor a férfi tanúból lehetséges gyanúsítottá lép elő. Kate hisz az ártatlanságában, de vajon a mindent elsöprő szenvedély és a szerelem utáni vágy nem vakítja el túlságosan? Ryan érzései valódiak, vagy úgy manipulálja őt, hogy a nő még csak észre sem veszi?


Véleményem
5/5

Ezúton is szeretném, megköszöni még egyszer az írónőnek, hogy elolvashattam ezt a forró, szenvedélyes és tüzes történetet. Szeretem a romantikus-erotikus krimi könyveket, szívesen olvasom is. Ez a történet több volt, mint egy krimi, romantikus és erotikus. Mire kiolvastam, végére értem csak lestem magam előtt. S azt mondtam magamban: ,,Mi a fene?" Nem ezt vártam, abszolút nem. Jól a csőbe húzott. így kell írni, csőbe húzni az olvasót.

Mert valljuk be, mennyire ismerhetjük meg a másikat. Mennyire tudjuk biztosan, hogy az a valaki, akivel együtt vagy, igazad mond? Tényleg komolyak a szándékai? Ez a könyv A vágya ára rávilágít arra, hogy mennyire nem vagyunk biztosak a másikban. Mit adunk fel a vágyainkért, a forró ölelésekért? Mit?

Kate vágyik a szerelemre, a biztonságra, egy erős férfira, aki támaszkodhatna. De arra még ő sem számított, hogy hogyan alakul a nyomozása a gyilkossági ügyben. Milyen eredménye lesz a vágyának. S pont ettől lett izgalmas, sem az olvasó, sem a főszereplő nem tudja mi lesz.

Victoria Miller megint egy felejthetetlen könyvet írt. Amire azt lehet mondani,  - itt tényleg igaz- semmi sem az, ami látszik. Eleinte a nyomozó társát nem szívleltem, nagyon undok volt. Végére már kezdem érteni, miért.

Nem semmi csattanóval lett vége a történetnek, szívem szerint még ott elbírt volna, olyan, hogy 5 évvel később. Napokkal később is fura volt visszagondolni, hogy mi lett volna, ha… Nagyon ritkán van ilyen, hogy később is vissza gondoljak egy egy olvasásomra. De ez egy ilyen könyv. Ennyire hatással volt rám.

Bővebben itt tudjátok meg a könyvről. A könyv e-köbnyv formában fog megjelenni, magyarul és angolul. Így érdemes bekövetni az írónő oldalát.

Victoria Miller írói oldala


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése