2023. november 11., szombat

QueerBooks Válogatás két kötete decemberben jelenik meg.

QueerBooks Válogatás meglepetése, hogy két nyomtatott kötete jelenik meg decemberben, Hajnal Kitti: Álarc és Sophie Anne: Amish Biblia-Az érem másik oldala (Amish Biblia 2.) címmel.

Ráadásul decemberben könyvbemutatót is tart, mely e keretein belül mutatják be a két kötetét. A bemutató 2023.dec.12-én lesz délután 15.00-17.00 között a Bookta Kávézóban, Budapesten.

 

Hajnal Kitti
Álarc

Tartalom

Te viselsz álarcot? Vagy mersz önmagad lenni?
Krisz egyszer már előbújt. A családja nagyon rosszul fogadta, végül betudták fiatalkori botlásnak, és ő nem merte kiábrándítani őket. Most komoly barátnője van, rendezett élete, egy rakat szorongása, na és egy keserédes titka: Marci. Marci ugyanis felforgatja az életét: elbűvöli, egyszerre nyugtatja meg és kavarja fel, vele úgy érzi, végre önmaga lehet. Csakhogy felmerül a kérdés: képes vállalni, ki ő valójában? Ledobni az álarcot, és szabad lenni?

Sophie Anne
Amish biblia-Az érem másik oldala
(Amish Biblia 2.)

Tartalom

Miután Aaron elhajt azon a végzetes estén, Noah megkísérel tisztes amish életet élni, de végül képtelen feleségül venni a menyasszonyát. Egyedül marad a házban, ahol minden arra a csodálatos éjszakára emlékezteti, amit Aaronnel töltött itt. Noah pont olyan hiábavalóan vágyakozik Aaron után, amilyen hiábavalóan próbálja utolérni. Közben felbukkan az életében a gyerekkori barátja, aki némi vigaszt nyújt neki, és mivel Noah nem látja a helyzetéből a kiutat, igyekszik beletörődni. Azonban a nevelőapja halálával nemcsak az ő, hanem a teljes családja élete fenekestül felfordul, Noah még arra is lehetőséget kap, hogy felvegye a kapcsolatot Aaronnel. De Aaron túl sok sebet hordoz, és Noah-nak egyáltalán nincs könnyű dolga, ha új alapokra akarja fektetni a kapcsolatukat.

A könyveket Nov.10-től tudjátok előrendelni.

FairBooks Kiadó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése