2023. november 11., szombat

Októberi megjelenés FairBooks Kiadónál - ("Borzongj FairBooks kis regényeivel.")

Újra elhoztam nektek havi megjelenést  a FairBooks Kiadótól. Ezúttal nem kettő hanem, négy hátborzongató e-könyv rendelhető meg, akár külön, akár csomagban is.  Az e-könvek október 31-én jelentek meg. 


Lucas G. Warden
Shiren Múzeum & Aukciósház


Tartalom

Amikor az éj leple alatt megérkeznek az alapanyagok, a kapu kinyílik, és nincs többé visszaút: a színpad készen áll, az alkotás kezdetét veszi. Ez a Shiren Múzeum & Aukciósház. A hely, ahol a műalkotások élnek, és ahol az öreg gondnok, Mr. Verg odaadóan gondozza őket.
Egy éjszakán azonban különleges alapanyag érkezik, és a fáklyalángok füstjéből sötét emlékek sejlenek fel.
Vajon ezúttal hogyan alakul az árverés?

Amethyst Sama
Rontásfarkas


Tartalom

Csak jót akart.
Pétert bántalmazzák az iskolában, mégsem panaszkodik a zaklatóira. Sőt, szeretne Ákos bandájának tagjává válni. Kitartása és őszinte rajongása elhozza számára a várva várt pillanatot: a kamaszfiúk készek bevenni a körükbe, amennyiben hajlandó megvallani félelmeit egy bátorságpróbával egybekötött erdei virrasztáson.
A tisztáson elhangzó rémtörténetek múltbéli traumákat pendítenek meg, alakot adnak egy örökölt rontásnak. De vajon milyen áldozatot követel az éjszaka?


Marendeák Péter
Wellnes


Tartalom

WELLNESS
Ahova az ember pihenni érkezik. Ahonnan feltöltődve távozik.
Hacsak nem egy olyan szállodát választott, ahol különös emberek és furcsa lények lesnek rá…
Ahol a wellness annyira nem pihentető. Inkább ijesztő.
Főleg, ha az intés ellenére a bal oldali liftet használta


Csongor Andrea
Belső füzet


Tartalom

Vajon mi lapul egy lelkisegély-szolgálat kulisszái mögött?
Ez a füzet mindent elárul! Titkok és vágyak bújnak meg benne. Önkéntesek kis csoportja egy misztikus szobában fogadja a rászorulók hívásait, és ebben a füzetben osztják meg egymással az eseteket, a gondolataikat, az érzéseiket. A füzet azonban mást is rejt: annak a krónikája, hogy mi történik, ha beépül a jótét lelkek közé egy súlyos személyiségzavarban szenvedő szociopata, aki mindent és mindenkit a saját céljaira használ a segítő munka álcája alatt. Vajon időben észreveszik a munkatársak a szakadékot, ami felé száguldanak? Megmenekülhetnek vagy elkerülhetetlenné válik a katasztrófa?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése