2023. november 15., szerda

Renáta W.Müller: Pusztító tűz (Éden sorozat 1.) - ("Egy igényes, kikapcsolódó, szórakoztató történet felnőtteknek.")

 ~~~ Recenzió ~~~

Szeretném megköszönni Marysol Könvkiadónak és Renáta W. Müller írónőnek, hogy elolvashattam Pusztító tűz (Éden sorozat 1.) című könyvét. Egyszerűen imádtam minden sorát.  A könyvet az idei Ünnepi Könyvhéten kaptam kézhez. Amit ezúton is nagyon köszönöm a lehetőséget és a bizalmat.

Renáta W. Müller
Pusztító tűz
(Éden sorozat 1.)

Tartalom

Mit ér az éden, ha nem oszthatod meg azzal, akire mindennél jobban vágysz?
Lord Azrael Olsen vállát nehéz teher, a két világ közötti titkos átjáró őrzőjének súlyos felelőssége nyomja. A zord természetű, megközelíthetetlen és kiábrándult szeráf szívét régóta jéghideg páncél borítja. Ám Avalon Bloom tiszta lélekkel harcol azért, amit akar, még akkor is, ha a szerelem veszélyes és tiltott ösvényekre vezeti.
Mi történhet, ha a sóvárgás a legszentebb ígéreted megszegésére csábít?
Létezik-e igaz út a kínzó vágy, és egy halott testvérnek tett eskü között?
Az Éden sorozat két elválasztott világ, Thetorisz és Terra Argosz fantáziavilágában játszódó felnőtt mese, tiltott vágyról, szerelemről, barátságról, hűségről, árulásról és hatalomvágyról.

+18 Erotikus tartalom

Véleményem
5/5

Nem az első könyve volt számomra az írónőtől, amit olvastam. Testvér sorozatát régen volt kezemben, de már akkor tudtam, hogy nagy tehetség rejtőzik benne. S igazam lett, hisz azóta számos könyve jelent már meg. Az Éden sorozatot egyik bejegyzésben láttam. Akkor igazán a borító fogott meg, de az nagyon. Imádom az aranyt és az ezüst szín, s ezzel kombinálva egy gyönyörű mintával, mindent visz. Pedig nem is tudtam miről szólt a könyv, de egyből felkeltette a kíváncsiságomat.

Őszintén nem is számítottam, hogy recenzióként meg is kapom a könyvhéten. El kell, hogy mondjam csodálatos világot épített fel az írónő. Két világ és mégis különböző. Törvények, titkok, szerelmek, két világ mi kellhet még?

Azrael és Avalon párost pedig a kedvencem, mellette Azra húga is, Carys. Nem bánnám, ha lenne külön története, nagyon bírom. Igazi egyéniség, szókimondó. Sokat megmosolyogtatott.  Biztos vagyok benne, hogy lenne miről írni Renátának Cars-ról, van benne mély érzései, érzem, hogy kitörni készül belőle.

Sokszor elgondolkodtam, hogy egyes írók/szerzők, hogy tudnak ilyen csodálatos, fantasztikus világot felépíteni. Olyannyira, hogy mi olvasók elhisszük, hogy valós, létező világok.  Sokat volt eszembe, hogy az ilyen fantasy történeteknek, mint ez a könyv Pusztitó tűznek, miért nincs fanartok? Tudjátok, rajzok, képek, stb. Ami ilyenkor szokott lenni. Ide haza miért nem szerveznek Comic Cont a fantasy történeteknek, amin be lehetne öltözni egyes könyves karaktereknek.

Kíváncsi lennék, ki hogyan képzelte el Azraelt és Avalont. Már a neveik is különlegesek, a helyekre, ahol ők vannak. S azt veszem észre, hogy egyre több igényes fantasy könyvek jelennek, mint ahogy ez a kötet is. 

Másik érdekes karakter a Szürke, a farkas. Azt vártam mind végig, mi lesz belőle. Számomra nagy kérdőjel, noha volt szó róla mi is ő, vagy ki volt számára gazdája.

Egyszer szeretném majd az összes eddig megjelent köteteit beszerezni, egúttal ennek a könyvnek a folytatását is naggyon várom. Érdemes mindkettőt beszerezni.

Egy szóval ez a történet, izgalmas, szenvedélyes, erotikával fűszerezett olvasmány, ajánlom, akik már olvastak Renátától, vagy olvasni készülnek tőle valamit. Szívből merem ajánlani. Remélem, ezt a zsánert nem fogja elhagyni, nagyon megérné folytatni. Egy igényes, kikapcsolódó, szórakoztató mese felnőtteknek.

A könyvet itt tudjátok beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése