2023. december 25., hétfő

Könyvbemutató FairBooks Kiadó és QueerBooks Válogatás ("Egy felejthetetlen élmény volt számomra.")


Néhány hete volt szerencsém eljutni FairBooks Kiadó által szervezett könyvbemutatóra, ahol felolvasást is tartottak. Jud Meyrin írónő egyik regénye jelent meg az A kastély réme (Felföldi rejtélyek 3.), illetve másik két írónő regényei is megjelentek azon a napon, Büksi Zsuzsanna: Csodakert és Ludvig Dóra: Szilánkok- Küzdelem önmagammal, címmel.


Itt szeretném megköszönni Elena Honoria írónőnek, hogy segített megtalálni a Bookta Kávézót. Hálás vagyok, hogy elkísért, megmutatta. Egyúttal köszönöm a meghívást a StarBucks-ba.

Azt hiszem, hogy mennyire messze van a Nyugatitól a Bookta Kávézó, nagyot nem is tévedhettem. De a lényeg, hogy ott voltam, megtaláltam. A kávézó, egy igazán hangulatos kis hely. Nekem nagyon tetszett.


A bemutató 15.00-kor kezdődött és 17.00kor lett vége. Ludvig Dóra, Büksi Zsuzsanna és Jud Meyrin voltak jelen. Én két könyvet szereztem be, az egyiket vettem, míg a másikat A kastély réme tiszteletpéldány volt. Jud Meyrin könyveit imádom, ez a kötet A kastély réme lett az egyik legjobb, de az is mondhatnám, mind közül ez lett a legjobb.

A bemutatón felolvasás is volt, a mindhárom kötetből, illetve kérdések is voltak a mindhárom írónőknek címezve. Az egész bemutató fantasztikusan telt el. Jól éreztem magam, és végre készülhetett Büksi Zsuzsával közös kép is, és Jud Meyrin írónővel. Ludvig Dórától még nem sikerült sajnos beszereznem a mindkét könyvét, de jövőre mindenképp szeretném.





Bár gyorsan eltelt, de nagyon jól éreztem magam. Igazán hangulatos volt a kávézó. Jó helyet választottak, csendes, de mégis zajos is volt egyszerre. Érezni a hely hangulatát. Nekem nagyon bejövős.

Közös képek



A következő eseményre pedig QueerBooks Válogatás könyv bemutatójára készültem decemberben, Sophie Anne, Hajnal Kitti, Tira Nael és Edőss Alex írónők bemutatóján is részt vettem. Ide már egyedül merészkedtem el. Ezen a bemutatón készültek képek, de sajnos egyéb okok miatt azokat nem tudom megmutatni nektek.


Sophie Anne: Amish biblia-Az érem másik oldala
Hajnal Kitti: Álarc
Tira Nael: A tékozló fiú (e-könyv)
Edőss Alex: Várni fogok rád (e-könyv)

Viszont itt is remekül éreztem magam. Szuper bemutató, felolvasás és beszélgetés volt. Jócskán elhúzódva, de jól éreztem magam. Nem gondoltam volna, hogy idén három könyvbemutatón fogok részt venni. De bízom, hogy nem utoljára. Biztosan fogok még menni FairBooks Kiadó és QueerBooks Válogatás könyvbemutatójára. Remélem nem csak én, mások is részt vesznek majd. Nagyon köszönöm Jud Meyrin/Megyeri Judit írónőnek, hogy lehetővé tette, hogy eljuthassak. Köszönöm!

Egy felejthetetlen élmény volt számomra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése