2024. február 20., kedd

Bookaholic Kiadó a hazai könyves piacán. - (" Izgalmas könyvek várhatóak a kiadónál.")

Új kiadó a könyvespaletán, Bookaholic Kiadót, nemrég fedeztem fel, főleg, hogy egyik magyar szerző könyvei jelenik meg idén. Sylvia Whitehawk írónőt, még a Tiktokon láttam. Ott figyeltem fel rá a történetére, és nagyon várom, hogy egyben el is olvashassam, emellett Darren Shan könyveit is lehet beszerezni, mely nekem a borítója egyszerűen mesés. Oda vagyok arany szín miatt, hiszen jó magam kézművesként foglalkozom, és egyik kedvenc színem az arany.

Ráadásul a kiadó meghívására idén Darren Shan megjelenik Budapesten egyetlen napra.

Darren Shan Könyvbemutató és dedikálás Budapesten. 

Íme, a három kötet, ami idén megjelenik/megjelent.


Sylvia Whitehawk
Sera-Az elme csapdájában


Tartalom

Vellir királyságában, Sera hercegnő különleges képességét, a gondolatolvasást kénytelen a kastély mélyén elzárva fejleszteni.

Apja, Assar király gonosz terveit elutasítva, Sera Daven Arnéval és ikertestvérével, Rolffal sötét kalandokkal teli útra indulnak az elveszettnek hitt Sötét Kardok után kutatva. A három mágikus kard utáni hajsza közben tiltott szerelmek szövődnek, miközben Assar célja a kardok segítségével minden mágikus lény elpusztítása.

Daven felfedi a fekete Lunír sötét varázsát, de Sera váratlanul összeomlik az igazság súlya alatt. A lány múltjának titkai, családi tragédiák és szerelmi szálak kavarognak Zlore poros utcáinak rejtekében.

Az Elme csapdája egy szívbe markoló és sötét romantikus fantasy, ahol a sors, a mágia és a szerelem varázslatos köteléke szövi a történetet. A két kötetből álló regény izgalmasan vezeti az olvasót az áthatolhatatlannak hitt sötétségen át a fény felé.


Darren Shan
Az elveszett hercegnő
(Archibald Lox 1-3)


Tartalom

Mikor egy ifjú lakatmester véletlenül belebotlik egy fura grimaszokat vágó lányba London közepén, váratlanul feltárul előtte egy párhuzamos univerzum, mely bizarr világok végeláthatatlan sorát egyesíti magában.

Archie úgy dönt, fejest ugrik az ismeretlenbe – a holtak leheletétől kísértett birodalmak, sötét titkokban fuldokló szférák és ördögi lényektől hemzsegő zónák közti utazás során pedig új szövetségesekre is szert tesz. Segítségükkel apránként felfedezheti valódi önmagát, de a kételyekkel és felismerésekkel teli úton még meg kell küzdenie hidegvérű gyilkosok, vérengző pokolkutyák vagy épp gonosz császárnők fenyegetésével is.

Ahogy képességei kibontakoznak, egyre inkább részévé válik barátai veszedelmes küldetésének. Mikor már azt hiszi, végleg végzett az abszurd multiverzummal, Archie újra szövetségese, Inez oldalán találja magát egy minden korábbinál sötétebb kalandban; a birodalmat a zsarnokság erői fojtogatják, és egyedül az ifjú lakatmesteren múlik, hogy a siker vagy a kudarc kulcsát forgatja-e el a megoldás zárjában. A legnagyobb kihívás csak ekkor következik…Darren Shan
A rab herceg
(Archibald Lox 4-6)

Tartalom:

Archie-ék útja ezúttal a Sodrás legmélyebb bugyraiba vezet. Naná, hogy néhányan meghalnak a végén – de ki mondta, hogy Topázban jobb élőnek lenni, mint halottnak?

Archie-nak most a saját szabadságáért és a józan eszéért kell ádáz harcot vívnia. Az ifjú lakatmester csakhamar azon kapja magát, hogy bábuvá vált egy ravasz politikai sakkjátszmában, és épp az egyik ellenséges birodalom szívébe tart – azonban nincs rá garancia, hogy a sötétségből még van visszatérés…

Az Archibald Lox-széria második trilógiája minden eddiginél hátborzongatóbb helyekre kalauzol el bennünket. Archie újabb szövetségesekre tesz szert, a tét pedig egyre nagyobb. De vajon ezúttal is sikerül időben feltörnie a megoldás zárát?
A kötet az eredeti sorozat 4., 5. és 6. részét egyesíti magában, ezzel még több, lidércektől és rémlényektől hemzsegő kalanddal borzongatva meg az olvasót.

 

Kiadó

Bookaholic  webshop

Bookaholic Facebook

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése