2024. február 27., kedd

Előolvasás:Holy Evans: Rómában kezdődik -("Róma nemcsak szerelmet adta, hanem a megbocsátás és az újrakezdés lehetőségét. ")

Szeretném megköszönni Holy Evans írónőnek, hogy újabb romantikus történetet olvashattam el, Rómában kezdődik címmel. Egy nagyon szép, egy szórakoztató, felejthetetlen romantikus történetet kaphattam kézben. A könyv 2024 májusában fog megjelenni. Előrendelhető Marysol Könyvkiadónál.



Holy Evans
Rómában kezdődik

Tartalom

Lora Peers Baker nagyon jó a munkájában. Érzelmi életében már kevésbé szerencsés, maga sem tudja, hogy kapcsolatfüggő, és általában túlagyalja a dolgokat, ezért sorra futnak zátonyra a szerelmi románcai.

Épp egy csalódást próbál kiheverni, amikor kitűnő lehetőséget kap; Rómába költözik, hogy a cég európai irodáját vezesse.

Lorenzo Madina a tiszta szívű chéf, Lora irodájával szembeni Trattoriában dolgozik, ám nem kapkod az élet nagy lehetőségei után. Addig amíg meg nem ismerkedik Lorával. Ezek után mindent megtesz, hogy a lányt elvarázsolja. Igaz mély szerelmi kapcsolatuk vajon beteljesülhet?

Adamo Caligeri egy borszéf hálózat tulajdonosa, szintén randizni hívja Lorát. Csalódott szíve miatt Lora ad neki egy lehetőséget, és a dolgok ettől a pillanattól kezdve, sokkal tovább bonyolódnak, mint azt valaha sejtette.

Véleményem
5/5

Holy Evans második regényével is teljesen elvarázsolt. Mindvégig  úgy éreztem, hogy legszívesebben fognám magamat, repülőre ülnék, és huss Rómában. Mindig is szerettem Rómát, nem a mai jelenét, a múltját, a történelmét. Szívesen olvasok Rómáról. Akár romantikus történetként, krimiként. Teljesen mindegy, csak Róma legyen. Ezért is örültem a lehetőségnek, hogy elolvashatok egy Rómában játszódó romantikus történetet.

Ez a történet Lora és Lorenzo megismerkedésükről szól, szerelmük gyönyörű, varázslatos akárcsak Róma. Imádtam Lorát és Lorenzót, olyan élethűek voltak számomra. Csak hát, mint, minden szerelemnek, ennek is meg voltak az árnyoldalai, ballépései, rossz döntései. Hisz mikor volt olyan, hogy akadálytalanul lehettek a szerelmesek boldogok. Ugye?

Jah, és köszönöm a hasznos tanácsot, hogy egy randin miféle cipellőt vegyen fel az ember lánya… Imádom Arretát, elképesztő nőszemély. S másik barátnőjét Annát, lökött egy csaj.

Egyszerre izgalmas, váratlan és szenvedélyes történet ez. Holy Evans továbbra is emeli a tétet. Azt szeretem Holy írásaiban, hogy cseppet sem átlagos romantikus történetet alkot. Mindig újít, tesz-vesz hozzá, ezért is örültem, hogy előolvasója lehettem. Számomra ez óriási megtiszteltetés.

Szívből ajánlom azoknak, akik nem egy átlagos szerelmi történetet keresnek, mert ez, minden csak nem átlagos, nem giccses, nyálas. Hanem igazi ízig, vérig római érzés, benne van minden, ami Róma, a életérzés, a szerelem, amitől az ember újra élhet és bízhat. Kezdetektől a végletekig. Róma nemcsak szerelmet adta, hanem a megbocsátás és az újrakezdés lehetőségét. Vajon Lorának ez megadatik majd a történet végére? Boldog lehet azzal akit szeret?

A könyvet itt tudjátok előrendelni:

Marysol Könyvkiadó 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése