2024. február 20., kedd

Anne L. Green 2023-ban kiadót alapított, Eleven kiadó néven, első kötetük Soós Tibor egy történelmi regénnyel jelentkezik.

Pár hete láttam, hogy Anne L. Green írónő létrehozott tavaly egy kiadót, az Eleven Kiadó néven, hogy hazai szerzők/írók könyveit megjelentesse. Írónőt onnan ismerem, hogy jó néhány könyvét olvastam már Álomgyár Kiadó gondozásában.

A kiadó 2023-ban indult és jelenleg egy írójuk van, Soós Tibor, aki egy igazán izgalmas történelmi regénnyel jelentkezett. Kíváncsian várom, hogy milyen könyvek fognak megjelenni Eleven Kiadó égisze alatt.

Az istennő amulettje címmel, a kötet idén 2024.márciusában jelenik majd meg. Előrendelhető a Libri és a kiadó oldalán is. 

 Mottó:

"Küldetésünk maradandó értéket teremteni a hazai kortárs irodalomban."

(Forrás: Eleven kiadó facebook oldal)


Soós Tibor
Az istennő amulettje

Tartalom

A Nílus földjén egy eretnek fáraó új világrendet épít. Reformja, mely mindenek fölé a Napkorong imádatát rendeli, haragra gerjeszti az ősi vallás papjait. A háborgó birodalomban egy különc falusi lány, Tia igyekszik megvalósítani álmát, hogy orvos apja nyomdokaiba lépjen. Még nem sejti, hogy az Egyiptom felett gyülekező viharfelhők az ő életét is fenekestül felforgatják. Mikor sorsát megpecsételi a küszöbön álló háború, egy titokzatos férfi küldetéséhez csatlakozik. Sziatum múltját homály fedi, mégis sikerül elnyernie a lány bizalmát. Útjuk intrikákon, küzdelmeken és rejtélyeken át vezet az eltitkolt igazsághoz, mely nemcsak a birodalom, de az egész környező világ jövőjét is átírhatja.

Soós Tibor, az Év Könyve 2023 díjjal jutalmazott Buda & Pest regény társszerzője hiteles történelmi kalandregényén keresztül elevenedik meg az ókori Egyiptom és egy viszontagságos szerelem története.

A kiadót itt tudjátok elérni

Libri

Eleven Kiadó

Eleven Kiadó Facebook oldala

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése