2018. április 13., péntek

Amiket el szeretnék olvasni 10.rész

Mostanság megint elkezdtem mazsolázni mi az, Amiket el szeretnék olvasni témában, hozhatnék könyveket. Párat találtam és meg mutatom nektek, ez egyben ajánló is lesz.


Gaál Viktor: Battleground Zero




Tartalom:

Nem túl gyakori, hogy valaminek a kezdetét ennyire pontosan hozzá tudod kötni egy bizonyos dátumhoz, különösen, ha ez a valami ilyen gyorsan terjed. November ötödike volt a fordulópont, legalábbis Londonban. 
Az apokalipszis visszavonhatatlanul elkezdődött, a felnőttek kezéből kicsúszott az irányítás – a gyerekek viszont játszi könnyedséggel vették át a kontrollt. 
Gaál Viktor regénye ijesztő képet fest arról a világról, ahol már semmi sincs úgy, ahogy korábban volt, ahol a megtanult minták nem működnek, ahol a valóság minden képzeletet felülmúl, és végérvényesen úgy is marad. 
VIGYÁZAT! BRUTÁLIS, SZÓKIMONDÓ SZÖVEG!

Adam Osburn vagyok. Harmincéves. Londonban élek. Egy pályavesztett kulturális antropológus, könyvesbolti eladó. Sosem akartam Londonban élni, sem könyvesbolti eladó lenni. 
Már nem vagyok az. Ennyi a jó hír. 
Túlélő vagyok. Túléltem az apokalipszist. 
Hallottál az Elysium hálózatról? És Ozy üzeneteiről? 
Nem? 
Az baj. 
Akkor te nem leszel túlélő.



Tomas True: Salomas


Tartalom:
Krisztus születése előtt több mint négyezer évvel valami kezdetét vette a földön. Mint árnyék vetült az emberiségre. Először csak helyenként sötétített el részeket, de ezek a helyek pár évtized alatt hatalmassá váltak, miképp étvágyuk felettébb nőni látszott. Úgy tűnt, nem nyugszanak, míg el nem érik a teljes sötétséget, minek következményeként bekebelezik az emberiség minden jóra való törekvését. Persze a kozmosz nem arról híres, hogy engedje a zűrzavart, hiszen ha úgy lenne, akkor káosz lenne a neve, és nem a rend örök fenntartója. Megcsillan egy fénysugár a sötétben, még gyengécske az ifjú, de fénye beragyoghatja az egész világot. Ebben a könyvben megismerhetjük az ifjút és családját, szembesülhetünk azzal, hogy miként törnek életükre idegen világ szülöttei. Barátság, szerelem, gyász szegélyezi útjukat égen és földön, miközben fény derül ősi, eltitkolt erőnk eredetére.


Adriana Motta : Swinger  
( Swinger 1)




Tartalom:
Mit ​tehetsz, ha nők tucatjai simogatták, csókolták a tested minden tájékát, de rálelsz a lányra, akit nem akarsz elveszíteni? Mit tehetsz, ha nem mondasz le különleges szexuális szokásaidról, kedvesed azonban nem lépte át a hagyományos szex határait? Életed nem lehet teljes sem a lány nélkül, sem múltad változatos hancúrjai nélkül.
Egyetlen választásod van: szeretettel, figyelemmel bevezeted saját intimitásodba. Vikiben izzik a parázs, kirándulásra viheted az orális kéj rejtelmeibe, és azon túl az erotika teljes birodalmába.
Elfogadta nőfaló múltadat – elhagyna, ha megtudná, swinger voltál. Nemcsak nők tömegein vonultál át, de többen bújtatok egy ágyba. Védőügyvéd vagy, abból élsz, hogy hazudsz és titkolózol.
Ám egyszer minden titokról fellebben a fátyol.
Zsolt harmincas évei elején járó sikeres védőügyvéd, Casanovaként és swingerként él, amikor megismeri Vikit. Lezárja a kicsapongó éveket. Szikrázó bujasággal merülnek a kölcsönös gyönyört adó monogám szexbe. Temérdek szemérmetlen mámor után a lány szembesül Zsolt swinger énjével, és válaszút elé kényszerül: elhagyja a férfit, vagy belekóstol a Zsolttól és barátjától kapott közös élvezetbe.



Adriana Motta. Viki naplója 
( Swinger 2)



Tartalom:

Sziasztok, Viki vagyok! 
Sorsszerű volt, hogy Zsolttal felforgassuk egymás életét. A Swingerből megismerhetted, miképp hullámoztak az események láncszemei, s miképp forrtak szenvedéllyé. Zsolttal találkozhattunk azon a bizonyos fogadáson, ám képzeletemben felmerült egy másik forgatókönyv. Már a felütés bizsergető: huszonnyolc napig összezárva egy idegen szexlovaggal, idegen lakásban. 
Az eseményekről napról napra írtam a blogomban: www.swingerkonyv.blogspot.com 
Rövid, tomboló fejezet az életemből, amely könyvem lapjain keresztül is megéget! Előző, kendőzetlen kötetemben, a Swingerben a chilit használtam fűszerként Zsolttal folytatott buja éjszakáink megéneklésére, most wasabira készülj! Kizárólag az erotika rajongói lapozzanak bele! 
Viki





Lilith M. Abbey – Mike Menders: Krisztin




Tartalom:

Azon ​a májusi napon változott meg minden, amikor Krisztin hazaérkezett. István, a földbirtokos nagybácsi élete teljesen felfordult a fiatal leány megjelenésével. Egy nyár, ami a szenvedélyről, az erkölcsről, a szerelemről szól, és egy feledhetetlen tél számtalan kalanddal, szenvedéssel, izgalmas fordulatokkal.
Az 1800-as évek végén játszódó regényben, az ifjú és tapasztalatlan Krisztin a nagybácsi segítségével kezdi felfedezni önmagát, a nemiség korábban elhallgatott titkait. A férfi érzései napról-napra mélyülnek, miközben a leány érett nővé válik. Vajon az ész, az erkölcs, vagy az érzelmek győznek ebben a tiltott kapcsolatban? Hogyan végződhet egy beteljesületlen szerelem? Elkerülhetetlen a tragédia, mely hőseinkre vár?
Krisztin lebilincselő története érzelmi és morális kérdések elé állítja az olvasót. A fiatal leány kalandjait nem klasszikus stílusban, hanem a két főszereplő váltott szemszögéből ismerhetjük meg.




Abby Winter: A múlt fogságában




Tartalom:

Vivien nem akart mást, csak új életet kezdeni egy új városban, és túllépni a múlt fájdalmain. Napközben egy lakberendező vállalkozást vezet, éjszaka pedig férfiakat csavar az ujja köré. Alapszabály, hogy mindegyikkel csak egy éjszakát tölt el, hiszen érzelmeknek nincs helye az életében. 
Daniel egy jól menő cég vezérigazgatójaként mindent megkapott az élettől, amit csak lehetett. Gazdag, támogató családot, hatalmat, pénzt és nőket. 
Egy nem várt találkozás, egy szenvedélyes éjszaka és minden megváltozik. 
Mi történik, ha ez az éjszaka mindkettőjük életében fontosabb lesz, mint azt gondolták? 
Vajon Vivien ki tud lépni a múlt fogságából? 
Mi lesz, ha a fájdalmas emlékek újra a felszínre törnek? Ha váratlanul visszatér a múltja? Meg tudnak birkózni a titokkal, ami napvilágra kerül? 
Csalódás, szenvedély, szerelem egy történetben.





Abby Winter – Emy Dust : Csapdába csalt szerelem



Tartalom:


Alice ​Taylor egy kisvárosban született, ahonnan Los Angelesbe költözik, hogy saját életét élje, hátrahagyva a szüleit és régi kapcsolatát. Az új barátnője fejébe veszi, hogy társat talál Alicenak. A sokadik rosszul elsült randi után, Alice egyik estebajba keveredik. Félelmei miatt zsarolás áldozata lesz. Az egész élete a feje tetejére áll. Kénytelen hazudni és leplezni mindenki előtt, hogy zsarolója belekényszeríti az éjszakai életbe, ahol idegen férfiaknak kell vetkőznie. Nagy kihívást jelent az eddigi visszahúzódó lánynak helytállni, hogy elkerülje az őt fenyegető börtönt. Van esélye megszabadulni zsarolójától, aki minden egyes lépését figyeli? Vagy ki tud tervelni valamit, hogy visszanyerje szabadságát? Mégis a legnagyobb problémát a zsarolója iránt fellobbant érzelmek okozzák Alicenak. 
Egy váratlan fordulat talán mindent megváltoztat kettőjük között, amitől Alice újra reményt kap a nyugodt és boldog életre. Vagy egy ismeretlen mindent felborít, letaszítva Alice zsarolóját is, mert magának akarja a lányt a saját sötét világában? Le tudják küzdeni együtt a felbukkant problémát? Mihez kezd Alice a legnagyobb titokkal, amit csak a zsarolója tud? Megannyi titok,szenvedély és hazugság egy történetben, aminek csak úgy vethetsz véget, ha elolvasod.





Abby Winter - Emy Dust szerzői oldaluk


Tomor Anita: Még mindig rólad álmodom




Tartalom:


Mit ​kezdesz az életeddel, ha egy nap felébredsz, és minden, amiről azt hitted, a valóság, arról egyszer csak kiderül, hogy csupán egy álom volt? 
Liv egy hajón ébred, és úgy érzi, napok, sőt hetek teltek el egyetlen éjszaka alatt. Tisztán emlékszik az álmára: Kambodzsára, a régészkedésre, a különleges világra, ahol megannyi kalandban volt része, és ahol igazán beleszeretett Davidbe, a pasiba, aki mellett most felébredt. David azonban nem emlékszik arra, hogy milyen veszélyes kalandokban vettek részt együtt, és arra sem, hogy az életét adta volna a lányért, hogy megmentse. 
Aztán különös dolgok kezdenek történni. David elmegy, Livnek pedig indul a gépe Kambodzsába. Ázsiába érkezve Livre egyre gyakrabban tör rá déja vu érzés, minden olyan ismerősnek tűnik számára, minden olyan, mintha már megtörtént volna egyszer. Csak David nincs ott vele. Livet nem hagyja nyugodni a gondolat, hogy valami nem stimmel, és keresni, kutatni kezd Angkor romjai között, míg utat nem talál egy másik világba, ahol álmában járt már egyszer. Méghozzá Daviddel. Innentől kezdve egy újabb kaland veszi kezdetét. Vajon Liv és David újra egymásra találnak? Vajon a hazugságok és a titkok megváltoztatják az érzéseiket? 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése