2018. április 26., csütörtök

Ella Steel legújabb könyve megjelent!

Tegnapi nap folyamán megérkezett nekem is Ella Steel legújabb regénye Sors – Fordulat címmel. Amit nagyon köszönök a szerzőnek, hogy lehetőséget adott, hogy elolvashassam. Nagyon ígéretes és izgalmas történetet lehet olvasni. Szerző csoportjában már olvastam pár részletet és akkor már végtelenül kíváncsi voltam az egész történetre. A történet előző könyv folytatása Sors- Döntőnek. Evan Keller és Haley Benet szerelmi história első része. A második részben Rosie a lányuk történetét meséli el.




Ella Steel: Sors – Fordulat



Tartalom:

Ethan Sharp egy öntelt, törtető focista, aki semmi mást nem akar, mint bekerülni egy európai futball csapatba. Bárkin és bármin képes átgázolni, hogy elérje álmait, ám élete nem várt fordulatot vesz. 
Rosie Keller egy átlagos tinilány, akinek különös hobbija van, a futball. Emellett szenvedélye a gyógymasszázs. Bizonyíthatja elhivatottságát, amikor a család kapcsolatai segítségével elkerül egy közeli csapathoz, mint masszőr. 
Kettőjük találkozása számos fordulatot hordoz magában. Vajon képesek lesznek felülkerekedni saját önző vágyaikon a szerelemért? 
Ethan előtt újra megnyílik az út, de a sors ezáltal még súlyosabb akadályt gördít elé. 
Feladja álmait a szerelemért, vagy mindent figyelmen kívül hagyva a vesztébe rohan?



A könyvet itt tudod beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése