2018. április 4., szerda

Mimi Taylor: A bosszú ára

Szeretném megköszönni Mimi Taylornak a lehetőséget, hogy elolvashattam a könyvet. Már nagyon vártam, hogy megjelenjen. A csoportjában olvasgattam a részleteket, s már akkor tudtam, hogy ütős történetet fogunk kapni. S nem kell összehasonlítani a két könyvet, mert ég és föld. Határozottan jobb lett A bosszú ára. Mimi ne add fel az írást. Csak folytasd tovább, mert a véredben. Annyira jól írsz. Imádom.


Mimi Taylor: A bosszú ára



Tartalom:

A ​tizennyolc éves Alice Carternek egyetlen vágya, hogy profi fotós legyen. A visszahúzódó lány még kislánykorában fogadalmat tett önmagának, hogy soha nem lesz szerelmes, és ennek érdekében mindent el is követ. Egy balul elsült buli azonban romba dönti életét. A lány képtelen túltenni magát a történteken, és önmaga pusztításába kezd. 
Christian Cane fiatal üzletember, akit csupán egyetlen dolog éltet: a bosszú. Kisgyermekkorában elszenvedett sérelmeit és családjának halálát is ugyanannak az embernek tulajdonítja. Chris úgy érzi, csak akkor lesz képes megnyugodni, ha felszámolja a teljes Valdez klánt. 
Alice és Christian véletlen találkozása nem marad következmények nélkül. A férfi mindent elkövet, hogy megmentse a lányt önmagától. Az életük folytonos küzdelemmé válik. Harcolnak a függőség, a hatalom és az érzelmeik ellen. 
Képesek lesznek legyőzni a démonaikat és megvívni a saját csatájukat? Lehet még boldog a két elveszett és tönkretett lélek? Vajon milyen következményekkel járhat egy drogbáró ellen indított bosszúhadjárat?



Véleményem
5/5

Mimi Taylor jól feladta a leckét. Ez már sokkal jobb, izgalmasabb és drámaibb a történet. Alig tudtam letenni. Torkom néha sírás szorongatta. Hihetetlenül jól lettek meg írva az egyes jelenetek. Mintha filmet néztem volna. Számomra olyan volt, mint egy puzzle darabkák. S minden puzzle darabon ott volt Alice és Chris élete. Ahogy haladunk a történetben úgy láthatjuk, hogy miként töri meg kettejüket a mérhetetlen fájdalom és az önmarcangolás. 
Alice élete egy buli alkalmával törik darabokra. Chrisnek pedig a családja elvesztése törte meg. De amikor szembe találkoznak egymással a parkban, már ott pecsételődött meg a sorsuk.

Később Alice unokahúga könyörgésére elment a buliba, hol teljesen megváltozik az élete. Olyan dolog történik, amit egy lánnyal nem szabadott volna. Szerző remek érzékkel festette le a jelenetet. Olyan érzésem volt mintha én is átéltem volna. A fájdalmat,a sikolyt. Mindent. Annyira élethűen írta meg a történetet a szerző, hogy képtelenség lenne könnyek nélkül olvasni.  Nagyon megrázó rész volt. 
Későbbiekben, már ahogy Alice életét lassan megismerjük úgy Chris életéről is megtudunk pár dolgot.  Miért akar bosszút állni?  Sok kérdés merült fel bennem,hogy vajon Chris és Alice együtt lesznek -e? Alice legyőzi az alkohol problémáit? Chrisnek sikerül beváltania a bosszúvágyát?  Ahogy halad a történet úgy rakódik össze a puzzle darabkák. Történet végére minden kiderül. Valaki meghal, valaki életben marad. Nagyon izgalmas volt a könyv.  Amikor elolvastam a részleteket a szerző csoportjában, már akkor tudtam, hogy ez a könyv nagyot fog ütni. Sikeresebb lesz az első kötetnél. S azt kell, hogy mondjam, nem kell hasonlítani egymást, a két könyvet. Mert ez ... A bosszú ára kifejezetten nagyon jó. Sokat fejlődött, nem lehet azt mondani rá, hogy első könyves szerző. Már csak egy kérdésem lenne, következő könyv milyen lesz?  
Várom nagyon a következőt. Nektek, pedig aki olvassa a véleményem, bátran ajánlom neked. Minden 16 év felettieknek



Kedvenc idézet:

"Magamnak is alig mertem bevallani, de akkor már teljes mértékben biztos voltam benne. Beleszerettem,és ezen semmi és senki nem tudott volna változtatni. Soha az addigi életem során nem szerettem még így senkit."

"Ebben a pillanatban legszívesebben a karjai közé vetettem volna magam és kértem volna, hogy soha többé ne hagyjon magamra, mert szükségem van rá. Szükségem van arra,hogy megóvjon a világ összes gonoszságától."

"Christian Cane számomra tabu téma. Most is mindig. Nem hagyhatom ,hogy még jobban befészkeljen a gondolataimba"



A könyvet itt tudod megvenni:


Illetve, ha személyesen szeretnéd megvenni a könyvet a Könyvfeszten megtalálhatod:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése