2020. január 9., csütörtök

Vi Keeland: Csak szex - Kedvencet avattam, kell a többi is.

~~~ Recenzió ~~~

Szeretném meg köszönni az Álomgyár Kiadónak és Vi Keeland írónőnek, hogy elolvashattam a következő könyvét Csak szex címme, újabb kedvencet avattam. Egyre jobban imádom Keeland könyveit. Imádom, ahogy írja a történeteket, tudom, hogy sokan klisésnek tartják, de én szeretem, bírom az ilyen történeteket.

Vi Keeland:
Csak szex



Tartalom:
A kapcsolatom Hunter Deluciával visszafelé kezdődött.
Egy esküvőn találkoztunk – ő a vőlegény oldalán ült, én a menyasszonyén. Az éjszaka alatti lopott pillantások után vitathatatlan volt a kölcsönös és erős vonzalom.
Én elkaptam a csokrot, ő elkapta a harisnyakötőt. Hunter szorosan ölelt, mialatt táncoltunk, és azt javasolta, fedezzük fel jobban ezt a vibrálást, ami köztünk van. A nyers és mocskos szavaitól visszavonulót kellett volna fújnom, de valami megmagyarázhatatlan okból épp az ellenkezőjét tettem.
Végül a hotelszobájában kötöttünk ki. Másnap reggel pedig már indultam is vissza New Yorkba, Huntert egy téves telefonszámmal hagyva Kaliforniában.
Gyakran gondoltam rá, de a legutóbbi kapcsolatom után megfogadtam, hogy nem kezdek többé jóképű, pimasz és bűnösen elkápráztató fickókkal. Egy évvel később újra összefutottam Hunterrel, amikor a barátainknak gyereke született. A vonzalmunk egymás iránt semmit sem csökkent. Egy hurrikánként érkező kábulat után követelt egy valós telefonszámot. Úgyhogy megadtam neki anyukámét – ő tutira elijeszt minden férfit a közelemből az örökös gyerek- és esküvőtémájával –, aztán hazarepültem.
Azt gondoltam, ez vicces, egészen addig, míg a következő héten be nem állított anyukámhoz vasárnapi vacsorára. Ez az őrült, elképesztő fickó megnyerte magának anyámat, és szerzett egy nyolchetes megbízást a városomban. Azt javasolta, töltsük ezt az időt azzal, hogy kizökkentjük egymást a mókuskerékből.
Nyolchétnyi észveszejtő szex kötelezettségek nélkül. Mit veszíthettem? 

Semmit, azt gondoltam. 
Ez csak szex, nem szerelem. 
De ismerjük a mondást: ember tervez, Isten végez.



Véleményem
5/5

Most igazán gondban vagyok, mert Beosztott a kedvencem, de ezt a könyvet még jobban imádtam. Nem semmi, ahogy Hunter fél országot beutazta, hogy találkozzon Nataliaval. Igazán romantikus ez a lépés. Hmm...Vajon létezik ilyen pasi valóságban vagy csak a könyvekben, tengődik. Sajnáltam, hogy gyorsan vége lett a történetnek. Ez a könyv megérné egy 10 csillagot. Egyszerre volt aranyos, romantikus és humoros történet.Egyre jobban oda meg vissza vagyok Keeland könyveiért, kivéve az Órákon át kínlak részt. De lehet, újra olvasom, és másképpen állok hozzá. De az biztos, hogy az Írónő további könyveit olvasni fogom.

Hunter egyszerre imádtam, és legszívesebben lecsaptam volna őt. Komolyan, amilyen vehemenciával „üldözte” Nataliát olyan gyorsan inába szállt a bátorsága a végén. Ha szeretünk valakit, megéri harcolni és minden harcot felvenni, hogy mellette maradhassunk. Hunter majdnem későn kapcsolt és tett meg mindent. Megértem, hogy miért is tartózkodott annyira,de akkor is meg kellett volna , hagynia a döntés jogát Nataliának. Legalábbis ez a véleményem.

Nataila pedig, hát igen. Teljesen meg tudtam érteni, miért nem akart bonyolódni Hunter-rel.Hunter igazi s..fej. De pont ezért imádja és én is. Jó volt olvasni kettejükről, hogy hogyan épül fel a szerelmük, holott maguk se tudják mit is éreznek egymás iránt. S persze az olvasó haját tépi, hogy mikor derül ki számukra, ami nekünk a szemünket bökdösi.

Keeland megint egy szuper jó könyvet írt és ráadásul egy tini is volt benne, amiért jó pont. Mert szeretem az ilyen történeteket, ahol gyerek is van. Ők aztán nagyon tudnak komoly érvekkel előállni.

A betegséggel kapcsolatban viszont érdemes lett volna mini leírást adni a könyv végére, hogy mit is jelent. Noha ott van Google barátunk, és sok mindent megtudunk, de azért nem ártott volna. De nem gond, utána jártam és ledöbbentem nem gondoltam, hogy létezik ilyen betegség is.

Visszaemlékezésekkel kapcsolatban tetszett. Megismerhettem fiatalkori Huntert és tesóját Jayce-t is , noha rövid ideig ,de megérte.


Egy szó, mint száz ez a könyv volt számomra kedvencem és nagyon ajánlom nektek. 

A könyvet itt tudjátok beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése