2020. január 3., péntek

Vi Keeland: Egomániás - "Vi Keeland írónő tudja, mi kell az olvasónak. Jó kis romantika, izgalom és humoros párbeszéd."

~~~ Recenzió ~~~

Szeretném meg köszönni az Álomgyár Kiadónak és Vi Keeland írónőnek a lehetőséget, hogy elolvashattam Egomániás c. könyvet. Az írónőtől már nem az első könyve volt számomra, de nem az utolsó, amit olvastam. Órákon át kívánlak c. története után ez volt szerintem a legjobb. Vicces, sziporkázó és igazi romantikus regény. Nem is kétséges, hogy további könyveit örömmel fogom elolvasni, mert nagy kedvencem lett Keeland és nagyon sajnálom, hogy nem tudtam elmenni, dedikáltatni a könyvet, pár hónapja.


Vi Keeland:
Egomániás



Tartalom:
Akkor ​találkoztam Drew Jaggerrel, amikor éppen betört a Park Avenue-i irodámba. Még azelőtt tárcsáztam a 911-et, hogy kipróbáltam volna rajta a vadiúj, szuper menő Krav Maga tudásomat. Gyorsan leállított, miközben jót kuncogott a nevetséges támadási kísérletemen. 

Naná hogy az illetéktelen behatolónak arrogánsnak kellett lennie. Aztán kiderült, hogy nem is volt annyira illetéktelen.

Drew éppenséggel az irodám jogos tulajdonosa volt. Épp szabadságon volt, amíg a saját flancos irodáját újították fel. Amit egy csaló adott nekem bérbe úgy, hogy az valójában nem is volt bérelhető. A fickó tízezer dollárral megrövidített.
Másnap, a rendőrségen töltött hosszú órák után Drew-nak megesett rajtam a szíve, és tett egy olyan ajánlatot, amit nem utasíthattam vissza. Cserébe, hogy felveszem a telefonjait, amíg a titkárnője szabadságon van, ott maradhatok az irodában, amíg nem találok magamnak másik helyet. Minden bizonnyal hálásnak kellett volna lennem, és befognom a számat, amikor meghallottam, milyen tanácsokat ad az ügyfeleinek. Nem bírtam megállni, hogy elrejtsem a véleményem. De nem számítottam arra, hogyan reagál a testem minden egyes vitánkra. Pláne hogy úgy tűnt, mi csak vitatkozni tudunk.
Mi ketten épp egymás ellentétei voltunk. Drew egy keserű, haragos, a párkapcsolatokat bámulatosan pusztító fickó, miközben az én munkám meg az, hogy segítsek az embereknek megmenteni a házasságukat. Az egyetlen közös dolog köztünk, az az iroda, amin osztoztunk. És a vonzalom, amit napról napra egyre kevésbe tudtunk tagadni.


Véleményem
5/5

Vi Keeland írónő tudja, mi kell az olvasónak. Jó kis romantika, izgalom és humoros párbeszéd. Két ember, aki nagyon másképpen gondol egy romantikus kapcsolatnál. Drew haragosan, míg Emerie egy romantikus kis habcsókra gondol. Érdekes volt látni, hogyan változik meg Drew Emerie miatt, miként jön rá, hogy milyen is lehet valakit szeretni és szeretve lenni, tartozni valakihez. Aki nem azon van, hogy kihasználja a sebezhetőségét.
Nagyon tetszett ez a könyv, pár óra alatt ki is olvastam. Drew és Emerie története igazán szórakoztató, kikapcsolt. Nem mondom, elég érdekesen ismerkedtek össze, de mintsem von le, hogy egy idegfeszítő történetté váljon. Imádtam a csipkelődős beszélgetéseket, a romantikus perceiket. Viszont Emerie barátját Baldwin-t, abszolút nem tudom hova tenn, annyira felesleges karakternek találom. Szerintem nem is nagyon kellett volna benne lennie. Számomra jó kis történet volt, nem is kell ennél több dráma, mert az elrontaná az egészet. Úgy jó, ahogy és szívesen olvasom majd többször, mert tudom, hogy nincs annyi dráma benne. Nem nagyon szeretem a túlzott drámákat egy romantikus történetben, pont annyi legyen, hogy ne legyen túlzó. Vi Keeland pedig sosem lépi át, pont ezért szeretem a könyveit. Mondjuk az előző könyve az Órákon át, kívánlak kicsit gyengébbre sikeredett, viszont az Egomániás elég jó lett. S, ahogy fentebb is írtam, örömmel olvasnék még írónőtől könyveket. Mert ez, ahonnan jött, ott még több történet lehet.

Szóval van még két könyve tőle, hamarosan hozom a véleményemet. Mindenesetre szívből ajánlom Egomániást nektek. 

A könyvet itt tudod beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése