2020. január 6., hétfő

Vi Keeland – Penelope Ward: Szívtipró pilóta "Végre egy könnyed, csíntalan, kis romantikus történetet olvashattam."

Pár napja olvastam ki Vi Keeland és PeneloepWard közösen megírt Szívtipró pilóta c. könyvét. Külön – külön is olvastam mindkét szerzőt,de így együtt ez az első számomra és azt kell, hogy mondjam nem az utolsó lesz. Egyszerűen imádtam ezt a könyvet. Annyira könnyed kikapcsolódást nyújtott.

Vi Keeland – Penelope Ward:
Szívtipró pilóta


Tartalom:

Pénz ​vagy szerelem? Melyiket válasszuk?
Az olvasó fejben talán azonnal megválaszolja a kérdést, gondolván: ez pofonegyszerű. 
Számomra viszont nem az. Említettem, hogy egy csomó pénzről van szó? Rengeteg pénzről! 
El kell utaznom valahová, hogy ezt átgondoljam. Hirtelen ötlettől vezérelve útnak indultam, de amikor a repülőtér várótermében összefutottam a szexi Carterrel, a dolgok más irányt vettek. Túlfűtött beszélgetésbe elegyedtünk, aztán ő elhúzott. Azt hittem, többé nem találkozunk. A sors azonban másként rendelte. 
Meglepetés! Carter veszélyes pasi, és folyton ide-oda repül. Mágnesként vonzottuk egymást, de tudtam, hogy a dolog csak átmeneti lehet. Főleg, amikor meghallottam az előéletéről szóló pletykákat. De rákattantam a pasira, és semmi más nem számított. Tartottam tőle, hogy ebből óriási pofára esés lesz, mert valahogy a lelkem mélyén mégis arra vágytam, hogy én legyek az, aki megzabolázza ezt a szívtipró pilótát. 
A legkevesebb, amit elmondhatok, hogy valóban a hetedik mennyországba repített. 
De egyszer minden jó dolog véget ér, nem igaz? Csakhogy a mi kalandunk olyan véget ért, amire egyáltalán nem számítottam.



Véleményem
5/5

Végre egy könnyed, csíntalan, kis romantikus történetet olvashattam. Olyan habkönnyű volt, mintha egy tejes kávét kóstolgatnék. Igazán vicces, kalandos volt számomra. Se nem többet, se nem kevesebbet. Pont annyit, amennyit kell. Nem gondoltam volna, hogy két szerző ilyen fantasztikus könyvet fog alkotni. Mindkettőjüktől már olvastam más – más könyvet, de együtt még nem. Hihetetlenül jó volt, ha tehetném 10 csillagot, nyomnék erre. Olyan szórakoztató volt ez a történet, vérbeli romantika. Tetszett, ahogy találkoztak és az is, hogy nem akarták elengedni egymást, inkább fejest ugrottak az utazásokba. S ez pont jó, mert így ismeri meg a másikat, hogy valójában milyen ember is. Voltak vicces jelenetek, érdekes párbeszédek. Igazából nem is volt annyi dráma benne, inkább vége felé volt. Már vártam mikor lesz a csattanó, hiszen ennyire jó nem lehet az egész. Vagy mégis?
Carterről nem gondoltam, hogy fel kellett dolgozni a veszteséget, de úgy látszik érzékeny szívet, takar a zord külső mögött. Részemről most ennyit tudnék írni erről a könyvről, hiszen tudtommal ott van még a másik könyve a két szerzőtől Nagyképű öltönyös címmel.

Mindenesetre ezt a könyvet szívből tudom ajánlani, aki szereti a könnyed stílusú romantikus könyvet és nincsenek nagy elvárásai. Nekem nem voltak és pont ezért tudod ennyire kikapcsolni engem.

 A könyvet itt tudjátok beszerezni:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése