2020. január 12., vasárnap

Vi Keeland: A megbízó - " Mindenkinek jár egy második esély!"

~~~ Recenzió ~~~

Szeretném újra meg köszönni Álomgyár Kiadónak és Vi Keeland írónőnek, hogy elolvashattam a következő könyvét A megbízó címmel. Azt hiszem ez a könyv lett méltán a legjobb befejezése az eddigi Keeland könyvének olvasásának. Igazi kellemes kis olvasmány volt részemről és továbbra is türelmesen várom Keeland következő könyveit, mert érdemes várni rá. Megéri megvenni, elolvasni tőle bármit. Neve garantált, hogy szuper könyvet kap az ember kezébe.


Vi Keeland:
A megbízó


Tartalom:

Csak egy tipikus hétfő volt. Egészen addig, míg a nagyfőnök rám nem bízta egy reménybeli új ügyfél becserkészését. 
Kétévnyi bizonytalanság után a munkahelyemen egy csúnya baklövésem miatt ez a lehetőség, hogy bizonyítsak a senior partnereknek, minden, amire szükségem volt. 
Vagy legalábbis azt hittem… 
Aztán besétáltam a tárgyalóba és beleütköztem a férfiba, akit meg kellett volna győznöm az együttműködésről. 
A kávém kilöttyent, a papírjaim szanaszét szóródtak a földön, én meg majdnem elvesztettem az egyensúlyom. 
És mindez a napom jobbik része volt. 
Mert ez a nagyszerű férfi, aki leguggolt hozzám, miközben úgy nézett rám, mintha élve fel akarna falni, nem más volt, mint az exem, Gray Westbrook. 
A férfi, aki után még csak mostanában kezdtem továbblépni. 
A férfi, akit a szívem megvetett, miközben a testemnek egészen más ötletei támadtak. 
A férfi, aki épp annyira karizmatikus és magabiztos, amennyire szexi. 
Valahogy mégis sikerült megtartanom a prezentációmat, miközben igyekeztem figyelmen kívül hagyni az átható pillantását. 
Bár azokat a mocskos dolgokat, amiket a fülembe súgott az előadásom után, képtelenség volt figyelmen kívül hagyni. 
De az ki van zárva, hogy adjak neki még egy esélyt, pláne most, hogy az ügyfelünk lett. Vagy nem?

Véleményem
5/5

Döbbenetesen jó volt ez a könyv. Gray ez a pasi. Waoo. Micsoda bátor lépés részéről, hogy oda álljon élete szerelme elé és kérni egy újabb esélyt. Egy esélyt a szerelemhez, megbocsátáshoz az újrakezdéshez. Csak nagyon keveseknek adatik meg az a luxus, hogy második esélyt kapjanak.
Annyira izgultam, hogy végre összejöjjenek. De hiába,ha ott motoszkál egy hang,hogy mi van, ha megszegi az ígéreteit,újra becsap? Mindezek ellenére belement.

"Milyen érzés az, ha szeretsz valakit?
Jézusom, milyen nehéz kérdéseket tesz fel.
– Ilyenkor úgy érzi az ember, hogy a világon bármit képes lenne megtenni azért, hogy boldog legyen az, akit szeret. És ettől te magad is boldog leszel, és melegség tölt el."

Imádtam ezt a könyvet olvasni. Szórakoztató és megtanított. Hiába gyűlölünk valakit, az élet túl rövid, hogy erre fecséreljük az időt. Megbocsátani, túllépni az a nehéz. Graynek és Laylanak ezt meg kellett tanulnia. Miután Gray exe felbukkant a semmiből.
Én azt hittem lesz jókora cicaharc, áskálódás a két nő között... De nem! Sőt, inkább pozitív jelenség volt Max. Nem gondoltam volna, hogy Keeland könyvei közül talán ez lesz a számomra a legeslegjobb könyv. Hiszen eddig mindig voltak csavarok és kavarások a kapcsolatokban. Ebben viszont nem. Itt megmutatta, hogy igen érdemes második esélyt adni, függetlenül, hogy mit tett vagy nem tett meg. S ez mindenkire vonatkozott Grayre,Laylara s Maxra is. Hiszen mindegyikőjük életében sok minden történt és visszavonhatatlan tettek voltak benne. De itt az ús esély, hogy mindenki tiszta lappal kezdhessen.

A másik, amiért szeretem Keeland könyveit olvasni azaz, hogy két váltott szemszögből íródnak. Ebben a könyvben is van. Nagyon szerettem Gray szemszögéből olvasni, és a visszaemlékezések is nagyon ott vannak. Szinte már védjegyének számít Keelandnak.  Layla gondolatait és érzéseit szinte magaménak éreztem, hiszen nagyon meg tudtam érteni a félelmeit. Hiszen nem igazán tudott túllépni Gray-en és valahol úgy éreztem nem is akarta igazán. Minden szempontból azt kaptam, amit vártam. Romantikus kis cukormázas kis történetet, ahol egy gyerek is belefért a kettejük kapcsolatába. Viszont sajnálom, hogy ilyen hamar kiolvastam Keeland könyveit. Imádtam olvasni, és szívből merem ajánlani nektek. S, ha lehet mondani ilyet, 10 csillagot tudnék adni.

A könyvet itt tudjátok beszerezni:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése