2020. január 5., vasárnap

Elyn Vee.N:Santa Night - "Egy faház, egy dögös idegen, és egy hatalmas hóvihar… Joker! "

Szeretném meg köszönni Elyn Vee N. Írónőnek, hogy lehetőséget adott, hogy elolvashassam megjelenés előtt Santa Night c. novelláját. Nagyon megörültem, hogy elolvashatom a novellát, mert nagyon szeretem a történeteit és örömmel elvállaltam. Igazi kis romantikus, mosolygós vidám mese a szerelemről, bizalomról és két olyan emberről, mely mély sebeket hordoznak a szívűkben.


Elyn Vee.N:
Santa Night



Tartalom:

„ Mindig is azt gondoltam, hogy a karácsony nem több, mint ócska marketingfogás. Mégis az univerzum úgy gondolta, jó ötlet kicseszni velem, és belelökni abba a tipikus karácsonyi románcba, amitől fejvesztve menekülni szoktam. Egy faház, egy dögös idegen, és egy hatalmas hóvihar… Joker! ”

Véleményem

5/5

Nos, amilyen rövid volt úgy imádtam olvasni. Lelki szemeim előtt volt a Télapó piros ruhában, fekete csizmában és szétnyílt kabátkába. Na jó, nem fogok perverz lenni, mint Delilah..(mosolygok). Ki ne gondolná azt, hogy ki rejtőzhet a télapó cucc mögött?? Ugye?
Csak azt sajnáltam, hogy rövid volt ez a novella. Szerintem ki lehetett volna hozni egy kerek egész történetet kettejükből. De, így is tetszett. Kellemes kikapcsolódást nyújtott.
Aranyos kis történet két emberről, akiknek igencsak meggyűlt a bajuk a bizalommal. Hisz mindketten egy fájdalmas kapcsolatból léptek ki mielőtt megismerkedtek egymással. De még , hogy… Tetszett a csipkelődésük és az, hogy mindketten ráébrednek arra, hogy többet éreznek egymás iránt és nagyon nem akarnak el szakadni egymástól. 

Ajánlom minden romantikus lelkű olvasóimnak ezt a könyvet

A novellát itt tudjátok beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése