2020. január 25., szombat

J. K. Smith: Szerelem hirdetésre - "Két összetört lélek vonzalma egymás iránt.Mely a nevetés, szerelem gyógyítja meg."

Utoljára 2017-ben olvastam el J. K.Smith: Szerelem hirdetésre c. könyvét és azóta nagy kedvencem lett. Tavaly a molyon jelentkeztem egy kihívásra  ,  mely a lényege az lenne, hogy sok könyvet kell feltenni egy moly polcra, ahol havonta egyet kiválasztanak nekem. A játék neve: Választok a listádról 2020. Aki elindította a kihívást az választ minden hónapban egyet. Most pedig januári választás J. K. Smith: Szerelem hirdetésre esett. Nem gondoltam, hogy pont ezzel fogom kezdeni a 2020-as évet. Titokban reménykedtem, hogy újra fogom olvasni és végül az lett. Bővebben lentebb olvashatod, hogy változott-e a véleményem 2017 óta. 

J. K. Smith:
Szerelem hirdetésre



Tartalom:

 Kori élete fordulóponthoz érkezik. Férje és szülei meghalnak, munkahelyét elveszíti, egyedül marad a világban, és csak legjobb barátnőjére számíthat. Életét eddig családja szabályai szerint élte. A tragédia után minden megváltozik körülötte. 
Vajon hogy éli meg a hirtelen jött függetlenséget? 
Megtakarított pénzéből utazni szeretne, a helyszínt csukott szemmel választja ki a földgömbre bökve, de halott férje ezt a tervét is meghiúsítja. 
A lány régi életét maga mögött hagyva fejest ugrik az ismeretlenbe, és munkát vállal egy kanadai farmon. A farm tulajdonosa, a jóképű Christopher Walker, aki egyedül neveli kislányát. Hamar kölcsönös vonzalom alakul ki köztük. 
Vajon túléli kapcsolatuk a múlt szellemeinek felbukkanását? Van esély újrakezdeni egy tragédiák sokaságával teletűzdelt életet?


Véleményem
5/5

Jesszuskám. Még mindig ugyanolyan szuper jó ez a könyv, mint anno legelőször olvastam. Egy kihívás miatt kezdtem el újra olvasni a könyvet. Kíváncsi voltam, hogy ennyi év után ugyanúgy meg tud-e nevettetni, megríkatni és izgalomba hozni. Jelentem igen. Még mindig etalon ez a könyv. A történet lényege, hogy Kori megözvegyült és, hogy újra kezdhesse az életét el kellett mennie, elutaznia. Igen ám, nem valami közeli helyett választott, hanem Amerikába utazott egy hirdetés miatt. Így ismerkedik meg Chrissel és lányával Hollyval. Igazán vicces kis aranyos történet. Imádtam olvasni. Mai napig szeretem az olyan történeteket, ahol gyerek is van benne. Mert a gyerekek bizony a legőszintébbek a világon. Sok humoros helyzet volt, de ugyanakkor drámai helyzet is kialakult, mikor felbukkant egy nem várt személy. Ha nyár lenne, akkor azt mondanám, hogy érdemes nyaralás alkalmával elcipelni ezt a szuper jó kis könyvet és kelleni fog a 100-as zsepi. Elképesztő humor van ebben, amit még ennyi év után is meg tudd nevetetni. Kikapcsolt, egy élmény volt újra olvasni. Bármennyi év is teljen el, megéri újra kézbe venni a könyvet. Továbbra is kedvencem Chris és Kori, de Andi hát, lökött egy nőszemély az egyszer biztos.
Mikor tanul meg angolul?? Szerintem sosem.  Voltak kedvenc jeleneteim, amikor Chris nem értette, mit mondanak magyarul, amikor a piros csúscsszuper csizmát húzott fel Kori, Hollyval való esti mese és a családi összejövetelek. Na meg Walker família.


Szóval, egy szó, mint száz imádás, de azt nagyon. Nem hiába kedvencem mind közül és szívből merem ajánlani mindenkinek ezt a történetet. 


A könyvet ittt tudjátok beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése