2021. szeptember 24., péntek

Kedvenc Idézetek: Abby Jimenez: Az élet túl rövid ahhoz, hogy ne merj szeretni ( Barátnak tartalak 3.) - ("Egyik legszebb történet, amit olvashattam Abby Jimeneztől.)

Abby Jimenez: Az élet túl rövid ahhoz, hogy ne merj szeretni című könyvéből, hozok nektek kedvenc idézetet. A könyv Barátnak tartalak 3. részéhez kapcsolódik, a könyvet az Álomgyár Kiadó gondozásában jelent meg. Számomra ez az egyik kedvenc könyvem lett a három közül.

Szívből merem ajánlani nektek ezt a kötet, jó olvasást az idézetekhez.

 

Abby Jimenez:
Az élet túl rövid ahhoz, hogy ne merj szeretni
(Barátnak tartalak 3.)

 

Tartalom:

Vanessa a saját szabályai szerint éli az életét – mindig csak az adott nap számít, és abból ki kell hozni a lehető legtöbbet. Nem akar elpazarolni egy pillanatot sem és nem szeretne lemaradni egy élményről sem, mivel nem tudja, hogy vajon őt is érinti-e ugyanaz a végzetes genetikai betegség, mint az anyját. Egyébként is, rengeteg tennivalója van, épp a világot utazza körbe, hogy megmutassa a több millió YouTube-követőjének, hogyan élvezzék ki életük minden pillanatát.
De miután a féltestvére hirtelen Vanessára hagyja a kiskorú lányát, ő pedig kénytelen otthon maradni, hogy beláthatatlan ideig pótanyuka legyen, hirtelen már nem érzi magát formában.
Legnagyobb meglepetésére épp a szomszédban lakó, hihetetlenül dögös ügyvéd, Adrian Copeland ajánlja fel a segítségét. Elvégre alig ismeri. De ahogy közelebb kerülnek egymáshoz, Vanessa rájön, hogy az ő gondtalan életmódja és Adrian kiszámíthatósághoz való ragaszkodása hosszú távon nem fér össze. Csakhogy Vanessa tudja legjobban, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy féljen a legnagyobb kockázattól…
Egy briliáns és szívbe markoló romantikus komédia az Amazon és USA Today bestsellerszerző Abby Jimenez tollából.

 

 Kedvenc idézetek A könyvet itt tudod beszerezni:

Álomgyár Kiadó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése