2021. szeptember 24., péntek

Kedvenc idézetek: R.Kelényi Angelika: Halálos Hollywood (Caroline Wood 3.) - ( Egyik legtehetségesebb, legsokoldalúbb írónő, akit ismerhetek.)

Következő Kedvenc idézetek rovatában pedig R. Kelényi Angelika: Halálos Hollywood c. könyvből hoztam idézeteket. Nem hiába, kedvencem lett, hiszen igazán szórakoztató egyéniség ez a Caroline Wood. A sorozat harmadik részével találkozhat az olvasó, de hamarosan hozom a negyediket, a Rejtélyes Riót, hiszen itt is tudtam válogatni jó néhány idézetet.


R. Kelényi Angelika:
Halálos Hollywood

(Caroline Wood 3.)

Tartalom:

A ​híres brit színésznő titokzatos fenyegető üzeneteket kap egy idegentől, aki látszólag mindent tud róla; mikor, hol, kivel, mit csinál. Emily Montgomery már fényes nappal sincs biztonságban, ezért felfogadja Beverly Hills legvonzóbb magánnyomozóját… de hogy a fényűző partikról se maradjon le a zaklató miatt, szüksége van egy „barátnőre”, akinek egyéni a stílusa, rajong a celebekért és jártas a harcművészetekben. Caroline Woodra esik a választása, aki valójában azért utazik a sztárok városába, hogy világraszóló cikket írjon a lapba Hollywood hírességeinek viselt dolgairól.
Caro első feladata nem éppen testhezálló, de hogy a veszélyesen sármos új főnökét lenyűgözze, a lány még arra is hajlandó, hogy karateedzésre járjon, kihallgassa a celebek féltve őrzött titkait, és tűsarkúban is képes legyen mosolyogni három órán át.
R. Kelényi Angelika, Terézanyu-díjas, többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt írónő új regényfolyamában a Caroline Wood-sorozatban a nagy sikerű Barcelona, Barcelona és folytatása, a Róma, Róma regényekből megismert lány krimibe illő, de a romantikát sem nélkülöző kalandjait olvashatjuk. Caro újságíróként ered a rejtélyek nyomába, de gyakran a bűntényeknél is nagyobb veszély leselkedik rá: a szerelem.

 

Kedvenc idézetekA könyvet itt tudjátok beszerezni:

Álomgyár Kiadó

R.Kelényi Angelika írói oldala


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése