2021. szeptember 11., szombat

Maradj otthon! 22.rész Little Fox Kiadó - ("...számos új kiadó jött létre és nagyon jó könyveket adnak ki, ráadásul többsége magyar szerzők köteteiről van szó.")

Maradj otthon! 22.részét  újra élesztem a blogomon. Arra gondoltam, hogy érdemes lenne folytatni a rovatot, hiszen számos új kiadó jött létre és nagyon jó könyveket adnak ki, ráadásul többsége magyar szerzők köteteiről van szó. A mostani rovatomban a Little Fox Kiadót mutatom be nektek. Idén alakult a kiadó, és jelenleg hat jelent már meg, illetve kint voltak a 92. Ünnepi Könyvhéten is.  

Íme a három kötet, amire nagyon kíváncsi lennék rájuk.


 

 Szilágyi Heléna:
Diabolika
Tartalom:

Az égiek megelégelték a halandók önpusztítását, ezért egyességet kötöttek Luciferrel. A Menny kapuja bezárul, így az uralkodás a Fényhozó gyermekeire marad, a bolygót pedig démonok meg varázslények tömege lepi el kipusztítva az emberiséget.
Diabolika halhatatlan lakói veszélyesek, törvényei kegyetlenek:
A fajok nem keveredhetnek.
A démonok hatalma vitathatatlan.
Küzdelem csak egy az egy ellen érvényes.

Aki egyetlen egy szabályt is megszeg, annak a napjai meg vannak számlálva.
Édua már a puszta létezésével vét a démonok törvényei ellen, ezért örökös rettegésben él. Jól kiszámítható élete felborul, amikor találkozik Diabolika utolsó alakváltójával és az ellenállás vezetőjével, Galatea Úrnővel. Édua Gyehenna biztonságos csatornáiból a lázadás középpontjába kerül. Nincs megállás! Lucifer és a Nagy Sötétség közeleg, ha valaki nem lép közbe, a világ örökre a Gonosz kezében marad!

Törteli Eszter:
Anyahotel
Tartalom:

Az Anyahotel négy nő élettörténetét és találkozását dolgozza fel, akik véletlenül elkövetnek egy bűncselekményt.

A szövevényes krimi egy nyomozáson keresztül kalauzolja el az olvasót a teljes megnyugvásból a totális összeomlásig, miközben mindenki ártatlan és bűnös egyszerre.

A könyv egy valódi, bűnügyi tapasztalattal rendelkező írónő tollából született. Valódibb, mint bármi, amit eddig olvastál.

 Jekkel Gabriella:
Életeken át 
Tartalom:

Violet élete nagy lehetősége előtt áll: miután befejezte az orvosi egyetemet egy évet tölthet a damaszkuszi kórházban. A lány azonban retteg az úttól az országban dúló véres háborúk miatt, melyek pokollá teszik a hétköznapokat. Nincs vesztegetni való ideje, a döntést hamarosan meg kell hoznia, ám képtelen rá egyedül. Elmegy egy ceremóniára, hogy megtudja, mit kell tennie, de ami történik, azt a legvadabb álmaiban sem képzelte el soha. Violet élete örökre megváltozik, amikor visszazuhan előző életeibe és újra végigjárja a saját útját három különböző korban, három különböző alakban, hogy meghozhassa a helyes döntést a jelenben. Sem a pestis, sem az atombomba ledobása nem fog ki rajta. Az Életeken át vezető felismerések segítik a döntését, de vajon hova, kihez vezet majd a választása?

 

A könyvet itt tudjátok beszerezni:

Little Fox Kiadó

Little Fox Kiadó webshop

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése