2021. október 3., vasárnap

Könyvajánló Francesca H. Nielk írónőnek megjelent három kötetei a Lélek Kiadónál.

A napokban olvastam, hogy  Francesca H. Nielk írónőnek megjelent három kötete az új kiadó oldalán a Lélek Kiadó néven. A kiadónál ezeket az írónő megjelent köteteit lehet beszerezni: Daniel, Sose engedj el!, Kísérő árny,  Elit bőr,  Megsebzett (Megsebzett 1.), Megsebzett a kezdetektől (Megsebzett 2.), és most az új három kötetét mutatom be nektek: Sorsfordító járat, Dermesztő hideg és Üdv újra itthon, édesem!



 Francesca H. Nielk:
Sorsfordító járat

Tartalom:

VAN, AMI ÚJRAÍRJA A SORSODAT, ÉS VAN, AMI MINDENT ÖRÖKRE MEGVÁLTOZTAT

Mit tennél, ha a családod tagjai repülőgép-szerencsétlenséget szenvednének? Hogyan élnéd túl, ha hirtelen minden teljesen szétesne körülötted? Ha egyik percről a másikra fel kéne nőnöd?

A tizenkilenc éves Matthew Eli Till és öccse, Jensen, csupán egy szerencsés véletlennek köszönhetik, hogy ők maguk nem kerültek fel a repülőgépre, ami nem sokkal felszállás után lezuhan. A fiúknak az eddigi már amúgy is bajos életük mellett most még ennek a sorscsapásnak az utóhatásaival is meg kell birkózniuk.

Vajon képes egyedül szembenézni a testvérpár egy ekkora tragédiával? Vajon van, aki túlélhette a balesetet? Lehetséges, hogy az érintettek egy ilyen után még valaha is tovább tudják folytatni az addigi életüket?

Francesca H. Nielk legújabb könyvében újra megmutatja, hogy mindenből van kiút, ha az ember nem adja fel. Hogy néha a tragédiák azok, amik összekovácsolják a régen szétesett családot.

Francesca H. Nielk:
Dermesztő hideg


 

Tartalom:

VAN, ​HOGY AZ ÁRUL EL, AKIT A LEGJOBBAN SZERETSZ

Mit tennél, ha a kellemesnek hitt vakációd hirtelen egy rémálomba csapna át? Hogyan reagálnál, ha váratlanul szembe találnád magad egy baltás gyilkossal? Egyáltalán el mernél menni önszántadból egy kísértethelyre?

Egy csapat főiskolás a téli szünetben úgy dönt, hogy ellátogat egy elhagyatott szállodához, ahol állítólag egy baltás gyilkos szelleme kísért. A fiatalok azt hiszik, hogy mindez jó móka lesz, ám hamar rá kell jönniük, hogy valóban veszélyben van az életük.

Vajon kiből melyik arcát hozza elő a végtelen feszültség? Lehet, hogy pont az lesz a legnagyobb ellenséged, akiben a leginkább bíztál? Vajon mindenkinek sikerül kimenekülni a pokolból, vagy van, aki örökre odaveszik? Te meddig mennél el, hogy megmentsd azokat, akiket szeretsz? Lenne elég hited bízni a csodákban, még a legdurvább percekben is?

Egy történet az igaz barátságról, az árulásról, és arról, hogy mi történik, ha az embert a barátaival együtt foglyul ejti a dermesztő hideg.

Francesca H. Nielk a legújabb regényében bemutatja, hogy van, hogy olykor félreismerjük a társainkat. Megmutatja, hogy kiből mit hozhat ki, ha az életéért kell küzdenie. Rávilágít, hogy a pénz sem garancia semmire, és hiába gazdag valaki, attól még ő sem tudja a biztos túlélést megvásárolni. Azonban megmutatja azt is, hogy a hit olykor emberéletet is menthet…

 Francesca H. Nielk:
Üdv újra itthon, édesem!

 

Tartalom:

VAN, ​HOGY A LEGNAGYOBB SZÖRNYETEG SEM MINDIG ANNAK SZÜLETIK

Mit tennél, ha a poklok poklát kéne átélned már kisgyermekként is? Mi lenne, ha az apád valóban egy igazi szörnyeteg? Hogy élnéd túl, ha a gyermekeidet a szemed láttára bántalmazná a férjed? Mit tennél, ha te is csupán egy beteges manipuláció gyanútlan áldozata lennél? Mi lenne, ha semmi más, csak a bosszúvágy vezérelne?

A tizenkét éves Daniel Monroe egy életre szóló testi és lelki traumát szenvedett el, amikor az apja baseballütővel félholtra verte, egyetlen kicsi hibáért. A fiúnak most szó szerint a túlélésért kell küzdenie, ám a rehabilitáció még csak a kezdet. A szörnyűségeknek közel sincs vége.

Vajon hogy birkózik meg egy ilyennel maga az érintett? És a hozzátartozók? Mennyire tud még egy gyermek ezután megbízni bárkiben is? Mi indíthat egy anyát arra, hogy egy ilyen szörnyűség után is higgyen abban, hogy a gonosz jó útra tért? Mit tehet az aggódó nővér, akinek megvan a saját bajos élete is?

Francesca H. Nielk a Daniel című regényének előzménytörténetében betekintést nyújt abba, hogy ki hogyan jutott el oda, ahová. Választ ad rá, hogy Daniel anyja miért küldi vissza a fiát ahhoz a szörnyeteghez. Megmutatja, hogy hogyan válik egy ártatlan kisfiú felnőttkorára magává az ördöggé. Elvégre sokszor a legnagyobb bűnös is csupán egy kisgyermek, akit a környezete ront el…

A könyveket itt tudjátok beszerezni:
Lélek Kiadó
Francesca H. Nielk írói oldala 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése