2021. október 23., szombat

Előolvasás: Veda Sylver: Dermedt szívek - ("Ha egy igazi gyönyörű, karácsonyi szerelmi romantikus történet akarsz olvasni, szívből ajánlom ezt a könyvet, de ajánlom 100-as zsepit is mellé. Igazán könnyfakasztó sztori! ")

Szeretném megköszönni Veda Sylver írónőnek, hogy lehetőséget adott, hogy elolvashassam decemberben megjelenő Dermedt szívek című könyvét. A könyvet NewLine Kiadó gondozásában fog megjelenni.  Írónőtől már olvastam három könyvét, de számomra ez lett a kedvencem. Imádtam olvasni, sajnáltam, hogy vége lett.

 Veda Sylver:
Dermedt szívek


Tartalom:

Egy véletlen, de sorsszerű találkozással kezdődött…
Egy történet az összetartozásról, családról, szenvedélyről és egy különleges szerelemről, ami a hófödte hegyekben született.
Nina Keller, az ambiciózus jogászlány épp csak megkapja élete gyakornoki állást, amikor egy váratlan hívás miatt vissza kell térnie gyermekkora helyszínére, ahol immár tizenöt éve nem járt. Ráadásul nem sokkal karácsony előtt. Azonban hiába festői szépségű és meghitt az alpesi vidék, benne csak rossz emlékeket idéz. A háta közepére sem kívánja az egészet, és azt a három gyermeket – a féltestvéreit is –, akikre három hétig vigyáznia kell.
Ha pedig az új kihívások és a fájdalmas emlékek nem volnának elegendők, a szerelem is betoppan az életébe. De vajon mi történik, ha két megtört szív találkozik? Nina és Alexander között az első perctől érezhető a kölcsönös vonzalom, azonban úgy tűnik, hogy a boldog beteljesedéshez rögös út vezet. Ha egyáltalán vezet…

 Véleményem:
5/5

Veda Sylver írónő nem hiába kedvencem. Egyszerűen imádom a történeteit. Mindig tudd újat mutatni, egyszerű szerelmi történetből is tudd egy érzelmeset írni, amitől az ember könnybe lábad a szeme. Amikor megkaptam, azt hittem 2-3 nap kell, hogy kiolvassam. Frászt! Pár óra alatt kivégeztem. Könnyed romantikus történet volt számomra, bár néhol voltak klisés részek,de engem ezek cseppet sem zavartak. Sőt, jól esett az én kis lelkemnek ez a történet.

Annyira magába szippantott a sztori, szerettem Alexandert és Ninát olvasni, és még olvastam volna még tovább. Ezzel a kötettel lett számomra a legjobb. Bár van három megjelent kötete, de nekem ez lett az etalon! Nagyon élveztem. Imádtam, vicces, humoros… Nem lehet megunni. Ninát csak szeretni lehet, annyira belevaló csaj. Na,de Alexander! Igazi férfi. Az ő szíve pedig tele van ezernyi kérdésekkel Ninával kapcsolatban, olyan jó lett volna ott lenni mellette s azt mondani, hogy „Menj! Szeressd”..

Egyszerre volt szórakoztató, romantikus és meseszerű történet. Egy olyan történet, mely két emberről szól, akinek mindkettőjüknek fájdalmas múltjuk és jelenük van. Vajon a szerelem gyógyír lehet a lelküknek? Vajon az idő és hely tökéletes lehet számukra? Az élet milyen akadályokat gördíthet Alexander és Nina elé? Nina fel tudd nőni a körülmények adta leehtőségekre? S vajon megbocsát valaha apja tetteiért? Alexander mit kezd az új érzéssel a szívében, mely oly rég nem érzett már. Sok-sok kérdés zakatolt a fejemben az olvasás és csak a legvégén kaphattam meg a választ. Vagy mégsem.

Imádom az ilyen karácsonyi romantikus történeteket, olyan gyönyörű és szép. Magam elé tudtam képzelni, ahogy Nina és Alexander kapcsolata miként fejlődik, Nina hogyan neveli a testvéreit. Lisa, hogyan békül ki végülis Ninával. Veda Sylver tehetséges, azt kell, hogy mondjam bármilyen történetet is ír. Látszik, hogy szeretettel, bizakodva ír nekünk olvasóknak, hogy ki tudjunk kapcsolódni, engem nagyon ki tudd kapcsolni az írásai. Nem hiába mondom, hogy egyik kedvencem, és szeretem olvasni a könyveit.

Az egyik kedvencem jelenetem, amikor a házat feldíszítik. Csodálatosan le tudta írni, hogy magam elé tudtam képzelni a mesés házat, díszekkel.

Ha egy igazi gyönyörű, karácsonyi szerelmi romantikus történet akarsz olvasni, szívből ajánlom ezt a könyvet, de ajánlom 100-as zsepit is mellé. Igazán könnyfakasztó sztori! 

 

A könyvet itt tudjátok előjegyezni:

NewLine Kiadó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése