2022. május 3., kedd

Elena Honoria: Cukorfalat - ("Tetszett a váltott szemszög, hogy nem egy személy által olvasható a történet, hanem három ember történetét lehetett olvasni. ")

~~~ Recenzió ~~~ 

Köszönöm Elena Honoria írónőnek és Smaragd Kiadónak, hogy elolvashattam kisregényét Cukorfalat címmel. Őszintén megmondom, olvastam volna még. Ez az én bajom a rövid történetekkel. Folyton elképzelem, hogy még 200 oldalon mi minden történhetne.


Elena Honoria
Cukorfalat
Tartalom:
 
Viktória élete gyökeresen megváltozik, amikor életébe berobban Tamás. Szerelem első látásra. Ám idővel rá kell ébrednie, hogy a boldogságnak előbb vagy utóbb vége szakad. Mit tehet egy nő, aki közben anya lett és az idő sem bánt vele kíméletesen? Ráadásul felmerül a gyanú, hogy a férje félrelép.

Vélemény
5/5
 
Egy fiatal lány, aki szerelmes lesz. Egy fickó aki elvesz egy gazdag lányt, mi rossz történhetne velük. Ugye?
Aztán minden megváltozik. Privátban már elmondtam Elenának, ha ilyen jól ír, milyen lehet a nagy regény? Így kíváncsian várom, mit fog alkotni. 

Nagyon tetszett, elgondolkodtató történet. Az ember amikor kicsi korában fogadkozik, hogy nem lesz olyan mint a felnőttek, de sajnos miután felnő az ígéretek, fogadkozások mit sem érnek később. Hisz később szerelmes lesz, süket és vak lesz mindenre. Óhatatlanul elfelejtjük az ígéreteket, fogadkozásokat.

Tetszett a váltott szemszög, hogy nem egy személy által olvasható a történet, hanem három ember történetét lehetett olvasni. Így megtudható ki mit érez, gondol a másikról, helyzetről. Bár tudtam, hogy rövid, de szívesen olvastam volna még. Sokszor a rövid történetekkel az a bajom, hogy tovább gondolom, elképzelem mi lett volna ha... Így néha, mikor vége szinte rosszul esik, hogy nincs tovább. Cukorfalattal is így volt. Ebben a történetben nem voltak kedvenc karaktereim, viszont sajnálni se tudtam a másikat. Hiszen egyiknél sem tartottak fegyvert a fejükhöz. 

Mindenesetre én nagyon várom Elena következő történetét, hogy mit fog alkotni, mi kerül ki a kezei közül. Még egyszer hálásan köszönöm a lehetőségért.

A kisregényt itt tudod megvásárolni: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése