2022. május 6., péntek

Előolvasás: Adriana Tanner: Öt nap L.A.-ben - ("Igazi nyári olvasmány, mely szívből ajánlok, romantikus történet, kikapcsol, észre sem veszed a külvilágot. ")

 ~~~ Előolvasás ~~~

Szeretném megköszönni Marysol Könyvkiadónak, hogy lehetőségem adódott elolvasni Adriana Tanner: Öt nap L. A.-ben című könyvét. Ami számomra nagy kedvenc lett. Igazi nyári olvasmány, amit szívből merem ajánlani romantikus lelkű olvasóimnak.

Adriana Tanner:
Öt nap L.A.-ben
 

 

Tartalom:

Sarah Flanner egy átlagos, harmincas évei végén járó nő. A koronavírus-járvány alatti karanténban könyvet ír, amivel óriási sikert arat világszerte. Az unalmas, monoton hétköznapokból kiszakadva turnéba kezd, majd Los Angelesig jut, ahol a véletlenek összjátékának köszönhetően belebotlik abba a filmsztárba, akiről könyve főhősét mintázta.

A nő öt csodás napot tölt L.A.-ben a sztárral, és eközben forró viszony alakul ki közöttük. A fantasztikus élményekben, romantikában és szexben gazdag hét azonban véget ér, és jön a fájó búcsú.

De vajon végleg el kell szakadniuk egymástól?

Öt nap alatt megváltozhat minden az életükben?

A történet két szemszögből mutat be egy szerelmi viszonyt. Beleláthatunk egy nő és egy férfi gondolataiba is, és átélhetjük, mi jár a fejükben.

18 éven felüliek számára! Erotikus tartalom!


Véleményem
5/5

Végre nem egy sorozatféle romantikus könyvet olvastam. Igazán szenvedélyes, izgalmas egy történet. Tetszett, hogy egyik fele nő szemszögéből olvasható, másik feléből, a férfiből. Ez nagyon tetszik, ilyen formában máskor is olvasnék az írónőtől.

Alig tudtam letenni, annyira, hogy majdnem elfelejtettem leszállni a vonatról. Szóval legközelebb óvatosan fogok olvasni.

Eleje kicsit lassan indult be, bár ez nálam nem újdonság, sajnos mindig így van nálam. Döccenősen, de kivárom, mikor indul be, hiszen sosem tudhatom, milyen fordulatokkal teli történetet olvashatok majd.

Ráadásul alig valamit tudtam erről a könyvről. Sőt, az írónőről is semmit sem tudtam, nem ismertem, nem olvastam sehol róla. Merész lépés volt részemről belevágni, de nem először tettem már. Jól döntöttem. Izgalmas, igazi romantikus, változatos cselekményt kaptam. Sosem tudtam mi lesz a következő percben.

Igazi nyári olvasmány, mely szívből ajánlok, romantikus történet, kikapcsol, észre sem veszed a külvilágot.  Ki gondolná az ember, hogy világ másik felén találja meg az igaz szerelmet. Ugye? A sors nem hiába kifürkészhetetlen, ahogy sokan mondanák.

Engem megfogott, egy igazi élmény volt elolvasni. Ráadásul végre nem sorozat része ez a történet. Ne értsetek félre, szeretem a sorozatokat is, de valahogy üdítően hatott rám, hogy be van fejezve a történet, nem kell várnom a következőre.

Egyébként meg, szívesen olvasnék még az írónőtől, reménykedem nem ez lesz az utolsó kötete.

 

 A könyvet itt tudjátok beszerezni:

Marysol Könyvkiadó

Adriana Tanner írói oldala

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése