2022. november 22., kedd

„Isten minden férfit ellátott pénisszel és aggyal, de csak annyi vérrel, hogy egyszerre csak az egyiket használhassa.” (Robin Williams) - Megjelent Sturla Pilskog: Pénisz Felhasználói kézikönyv

Sturla Pilskog: Pénisz
Felhasználói kézikönyv
(Penis: Enhåndbok)


Legendák és az igazság a férfi legfontosabb szerszámáról.


Valóban hét másodpercenként gondolnak a férfiak a szexre?

Miért alszanak el a szerelmesek közvetlenül az orgazmus után?

A potenciának van valami köze a kerékpározáshoz?

Mi a helyzet azzal a férfi G-ponttal?

És végül: valóban számít a méret? 

Ha az emberiség annyi figyelmet szentelne a világűrnek, mint a péniszproblémáknak, akkor ezt a könyvet most a Marson olvasnánk...

 

Megjelent!

LibriFigura Könyvkiadó, Budapest, 2022
214 oldal, 3.790 Ft
Norvég nyelvről fordította: Fejérvári Boldizsár
Szerkesztette: Pap Vera-Ágnes
A magyar kiadás szakmai lektora: Lumniczky Zalán

 

Egy könyv minden férfinak és azoknak, akik szeretik őket!

Könyvajánló

 

A pénisz.

Egyetlen más testrész sem vált ki az emberekben annyi szeretetet és gyűlöletet, nevetést és csodálatot, iszonyatot és szégyent.

A péniszről alkotott kép korszakról korszakra és kultúráról kultúrára változott, de a szerv elsődleges funkciója harmincezer éve ugyanaz: újabb és újabb nemzedékeken keresztül biztosítja a fennmaradásunkat. Az, hogy ez a feladat örömöt és élvezetet is szerez, tulajdonképpen csak egy bónusz, amelyet az evolúció azért vezetett be, hogy motiváljon bennünket génjeink továbbadására.

Azt gondolhatnánk, hogy egy olyan szervnek, ami ennyi figyelmet kapott, már nincsenek titkai.

Ez azonban tévedés. Sok fiú és férfi tapasztalja meg a bizonytalanság, szorongás és félelem érzését, azt gondolva, hogy valami nincs rendben velük, esetleg kilógnak a sorból. Vajon elég nagy-e a péniszük? A herezacskóban lévő golyó egy rákos daganat?

Miért vannak nedves álmaink? Meg kell-e borotválkozni odalent ahhoz, hogy szert tegyenek egy barátnőre? És: impotenssé tesz a nadrágzsebben hordott mobiltelefon?

A neves urológus, Sturla Pilskog norvég bestsellere örökre véget vet a zavarnak és a kényelmetlenségnek, segít rendet tenni a férfi nemi szerv ügyében, elválasztva a tényeket a tévhitektől és az ártalmatlan tüneteket a súlyosabb betegségektől.

A felhasználói kézikönyv áttekinti, hogy az effajta kérdések hogyan érintették a társadalmat az idők folyamán, szó esik a boszorkányokról és a nemi betegségekről, a méret növeléséről és a vágy fokozásáról, de Napóleon elveszett és megkerült hímvesszőjéről is.

A szerzőről

Sturla Pilskog általános sebészeti és urológiai szakorvos, a Haukeland Egyetemi Kórház urológiai szakorvosa, a Barum Kórház főorvosa. Korábban ingyenes tanácsadó orvosként dolgozott az Ung.no-nál, ahol a fiatalok választ kaphattak egészségügyi problémáikra.

Sturla Pilskog valószínűleg a világ legragyogóbb urológusa. Ebben a könyvben világosan és logikusan válaszol számos, (nem csak) a férfiakat gyötrő kérdésre, miközben élvezetesen mesél az ősi Viagráról, az amerikai elnökök szerveiről és Napóleon büszkeségének posztumusz kalandjairól.

A könyv célja a fölösleges szorongás megszüntetése, s az,hogy a fiúk és férfiak büszkék legyeneka saját testükre. Ebből a könnyen érthető és szórakoztató könyvből megtudhatja, mi a normális, milyen problémákat kell komolyan venni és mit lehet tenni, hogy megszabaduljon tőlük.

 

Ajánlások

 

„A népszerű tudományos könyvek csodálatos példánya, amely megbízható, hasznos, tisztázó és érdekes tényeket tartalmaz a prosztatabántalmakról, az erekciótól az orgazmusig, a potenciától az impotenciáig."
6 csillag, Dagbladet

„Briliáns tudással, meleg humorral… nagyszerű és fontos könyv minden férfinak és nekünk, akik szeretjük a férfiakat."
Aftenposten

 

 

Nem csak Norvégiában bestseller...

 

Az alábbi kiadásokról tudunk:

Kosmos, Netherlands
EC Editions, Denmark
Editura LebadaNeagra, Romania
Mann, Ivanov, Ferber, Russia
FamilyLeisure Club, Ukraine
ZnakLiteranova, Poland


A kiadóról

Figura Könyvkiadó 2021-ben jött létre Budapesten. Első megjelent könyvünk egy norvég tudományos bestseller magyar nyelvű kiadása (SturlaPilskog: Pénisz – Felhasználói kézikönyv); fordítója Fejérvári Boldizsár, szerkesztője Pap Vera-Ágnes.

A következő könyvünk egy litván szerző munkája (InaPukelyté: Kisasszonyok a Szabadság sétányról), amely az utóbbi évek egyik legnagyobb irodalmi szenzációja, gyors egymásutánban három kiadás is elfogyott belőle a hazájában. A fordítási jogokat a legnagyobb európai nyelvterületekre is eladták.

Szándékunk szerint kiváló minőségű szórakoztató irodalom, gyermekkönyvek, fiatal felnőtteknek szóló munkák, az egészséggel és az egészséges életmóddal kapcsolatos művek és újszerű tényirodalom szerepel a kínálatunkban.


A kötet megvásárolható a kereskedelmi hálózatokban!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése