2019. február 25., hétfő

Abby Winter: Treasure – Érezni akarlak

~~~~ Recenzió ~~~

Szeretném megköszönni Könyvespolc MagazinnakNewLine Kiadónak és Abby Winter szerzőnek, hogy elolvashattam ezt a fantasztikus, izgalmas romantikus könyvet. Már alig várom, hogy kezembe tudhassam fizikai állapotban is. Azt hiszem kedvem lett Abby többi könyveit is elolvasni. Bővebben lentebb olvashatod a véleményemet.


Abby Winter
Treasure – Érezni akarlak



Tartalom

Ann egy átlagos nő, átlagos élettel. Unalmas mindennapjaiból barátnője szakítja ki egy meglepetés szülinapi koncertre, Londonba. Egy rég dédelgetett vágya válik valóra, mikor kiderül, hogy kedvenc zenekarát láthatja élőben, de arra, ami ott történik, legmerészebb álmában sem gondolt. 
Brad a világ egyik leghíresebb zenekarának frontembere. Több éve a rivaldafényben éli mindennapjait, amiből kezd elege lenni. Nem csak a maga gondjával kell megküzdenie, de zenekara, a Treasure sincs a helyzet magaslatán. Meddig tudnak a csúcson maradni, ha kicsúszik a kezéből az irányítás? 
Aztán egy váratlan találkozás úgy tűnik, mindent megváltoztat, és Brad úgy érzi, végre révbe ért. 
De vajon elég erősek az érzései, vagy csak egy múló fellángolás a részéről? 
Ann elbír a sztársággal járó kellemetlenségekkel? 
Küzdelmes úton kell végigmenniük, ha együtt szeretnének lenni. Vajon képesek legyőzni az ellenségeiket?

„Érezni akarlak, érezni mindig.”


Véleményem
5/5

Anyám, te jó isten! Micsoda történet... Nem semmi ám.  Valaki vigyen el engem is egy koncertre. Hátha szerencsém lesz nekem is, mint Annek. Komolyan, mennyi az esélye, hogy rocksztárba legyen szerelmes egy földi halandó? Mindig is úgy tekintettem az ilyen rock együttesekre, mint félistenre. A megközelíthetetlenre... Noha jól tudom, hogy ők is emberek és ők is elindultak valahonnan. Ahogy Abby meg írja milyen egy olyan ember oldalán lenni, aki utána csomó lányok- asszonyok rajonganak együttesekért, hátborzongató. Teljesen meg tudom érteni Ann reakcióit, a bizonytalanságot és valahol azt is megértem, hogy egy rock zenésszel nem könnyű kapcsolatot létesíteni. Ehhez képest Brad mindent megtesz, hogy igaz és valós kapcsolatuk legyen. Izgalmas és egyben romantikus volt az egész. Volt egy-két karaktert, akit nagyon utáltam. Csak icipicit nehezteltem Annre mert elképesztően mennyire alacsony az önbizalma, hogy mennyire nem bízik Bradben, hogy tényleg őt akarja senki mást. Néha kicsit meg tudtam volna rázni a kisasszonyt. (Somolygok magamban.)
Köszönöm Abby ezt a csodás könyvet,élvezet volt elolvasni. Remekmű és nagyon kíváncsian várom Scott történetére is. Szívből tudom ajánlani minden romantikus lelkű olvasóimnak. S főleg, akik szeretik a rock együttesről szóló romantikus történeteket. Nektek ez a könyv kell!!


Kedvenc idézeteket





A könyvet itt tudjátok beszerezni: