2019. február 5., kedd

Mimi Taylor: Fekete Bárány

~~~ Recenzió ~~~

Szeretném megköszönni NewLine Kiadónak és Mimi Taylor szerzőnek, hogy lehetőségem nyílt elolvasni bővített változatban a Fekete Bárány c. könyvet. Azt kell, hogy mondjam még mindig ugyan olyan jó és szuper a könyv. Igaz az eredetiből alig emlékszem rá, de ez nagyon nem baj, mert így nem kellett összehasonlítgatnom, hogy mi nem volt jó. Imádtam! Nincs erre jobb szó! Fantasztikus. Bővebben lentebb olvashatod.


Mimi Taylor
Fekete Bárány


Tartalom:

Anthony Jonathan Edwards egy a harmincas évei elején járó fiatal építész, aki az apja cégénél dolgozik, meglehetősen szabad szájú, nem veti meg az alkoholt és imádja a nőket, akik többnyire egyetlen éjszakára ejtik rabul. A szex ugyanolyan fontos számára, mint másnak a víz vagy a levegő, de érzelmileg képtelen kötődni. Egy nap teljesen váratlanul betoppan az életébe valaki, aki fenekestül forgatja fel Tony életét és romba dönti eddigi jövőképét. Múltbéli kalandos élete hamar visszaüt, amiért nagy árat kell fizetnie.


Véleményem
5/5
2019. február 2., 20:45  2019. február 4., 04:11

Szerintem továbbra is adnék erre a könyvre 10 csillagot is akár. Mert minden egyes sorát élveztem. Komolyan, néha az volt az érzésem, Tony nem egy százas pali. Még most is itt vigyorgok magamban, ahogy eszembe jutnak az egyes jelenetek. Tudjátok, hogy nagyon szeretem az olyan könyveket, ahol egy gyerek is van benne főleg, ha olyan cserfes és aranyos, mint Madison. Nem semmi egy leányzó. Kuncogtam, ahogy próbált megszégyenítő módon kérdéseket feltenni Tonynak. Aztán később, ahogy Tony megismerkedett Amy-vel fokozatosan változott meg. Mindkettőjüknek meg volt maga kis fájdalmas titka. Nagyon bele tudtam élni magam a történetbe. A könyvben minden volt, aminek egy jó történetben lennie kell. Romantika, titok, intrika, féltékenység. Izgalmas és humoros kis történetet kaptam. Igazán élveztem. Ahogy az eredetit, úgy a bővített részt is. Jó volt újra olvasni a könyvet ennyi idő után. Szinte mintha hazaértem és régi ismerősöket üdvözölhettem volna. A szerzőnek fantasztikus humora van. S nagyon megcsillogtatta ebben a könyvben. Szívből tudom ajánlani nektek ezt a könyvet, cseppet sem fogtok csalódni. Továbbra is várom izgatottan a szerzőtől az újabb történeteket. Bizton állíthatom, egyik legtehetségesebb szerzőnek tartom. Köszönöm még egyszer a lehetőséget.


A könyvet itt tudjátok megvásárolni: