2019. február 17., vasárnap

Ella Maise: Akarlak, Adam Connor

~~~ Recenzió ~~~

Szeretném megköszönni Álomgyár Kiadónak, hogy lehetőséget adott, hogy elolvashassam Ella Maise: Akarlak, Adam Connor c. könyvét. Már izgatottan vártam a folytatást, hiszen az első része nagy kedvencem. Nem hiába, ez a könyv is oda került a többi közé 2019-es legjobbjai közé. Hatalmas köszönet a Kiadónak. Kérem a következőt, de gyorsan…


Ella Maise
Akarlak, Adam Connor


Tartalom:
Kérdezheted persze, hogy ki a fene az az Adam Connor. Ez a nemrégiben elvált Oscar-díjas filmszínész mostanában költözött be a szomszédunkba a kisfiával. Ő a legdögösebb lélegzetelállító szuperhím és egyben a legmegáltalkodottabb agyafúrt gazember, akivel valaha is találkoztam.
Teljesen őszintén kérdezem, te talán nem kukucskáltál volna át a kerítés fölött, hogy egy gyors pillantást vethess rá, remélhetőleg, amikor meztelen? Nem olvadtál volna el a boldogságtól, ahogy edzés közben bámulod, miközben az ötéves kisfia beszél hozzá? Említsem talán meg ezeken felül a hasizmát, a nadrágjában azt a hatalmas duzzanatot vagy a lenyűgöző izmos karját? Szóval azt mondod, hogy te nem leskelődnél utána? Hát persze… 

Nekem természetesen eszembe se jutott, hogy betörjek hozzá, vagy magánlaksértést kövessek el, igazából az járt az eszemben, hogy felajánlom neki, hogy a fejét a vállamra – vagy talán a cicimre – hajtva sírhassa ki magát (a válása miatt), ám ehelyett az a gazember egy apró kis félreértés után elintézte, hogy rács mögé kerüljek. Bizony, börtönbe! Arra számítottam, hogy a köszönetét az orgazmusok végtelen áradatával fejezi ki, nem pedig, hogy börtönbe kerülök miatta!
Ezt követően már nem azt terveztem, hogy meglovagoljam, és boldoggá tegyem, hanem azt, hogyan fojtsam meg. Na, de mi van akkor, ha a testem nem csupán megremegett, amikor Adam olyan édes kis aljasságokat suttogott a fülembe? Ezért senki nem tehet szemrehányást nekem. Egyébként is, mikor csókolózott utoljára ez a pasi? Ki ne élvezne egy olyan csókot, ami miatt esetleg megáll a szíve? 

Csakhogy én akkor sem szerethettem volna bele, ha ő meg a fia volna a világ legcsodálatosabb ajándéka, amiben egy nő részesülhet. Persze egy szóval sem állítom, hogy ennyire szuper. Nem számít, hogy milyen ígéreteket suttog a fülembe, egy átok nem engedi, hogy boldogok legyünk. Bár én nem vagyok egy vártoronyba zárt királykisasszony, akit meg kell menteni – nagyon is képes vagyok arra, hogy egyedül is megmeneküljek –, de valahol a lelkem legmélyén továbbra is azt reméltem, hogy Adam Connor lesz a történetem hőse.


Véleménye
5/5

Atyaúristen!  Messze a legjobb, mint az első.  Humor, romantika, erotika és egy kis bonyodalommal megbolondítva. Nagyon jót tett most a lelkemnek ez a könyv, tele vicces, poénos jelenetek ugyanakkor dráma sem volt mellőzve, és egy csipetnyi erotikával fűszerezve. Hmm, igen ez finom!  Azt hiszem ezt a könyvet, többször fogom elolvasni, mert ez fantasztikus. Imádom!
Végre sokkal többet kaptam Lucy-ből, mint az első történetben. Már akkor sejtettem, hogy egy lökött,szabadszájú nőszemély. Nem hiába a kedvencem. Bármennyire is lökött és szabadszájú, bizony ő is vágyik a szerelemre, forró ölelésre és arra, hogy végre igazán őszintén azt mondja, szeretlek. Voltak vicces, poénos jelenetek emellett szomorú, vágyakozó is. Sóvárgott egy olyan érzés után, ami Olive és Jason éreznek iránt..
Adam viszont nos,hát igen nem könnyű egy pasi az biztos. Elvált és egy édes 5 éves kisfiú apukája. Imádnivaló kissrác. Ahogy Lucy és Adam találkoztak egymással az nem mindennapi esemény. Nem írnám le, mert az már spoiler lenne. Így is nehéz úgy írni, hogy ne az legyen. Nagyon tetszik az, hogy lassan épül fel az érzelem kettejük között. Lucy noha utálta s minden adandó alkalommal ki is jelentette, de Aidennek nem tudod ellenállni. Okos kisfickó ám. Olive-ot imádtam. Most ő volt olyan, mint Lucy az első részben. S ez nagyon jól állt  A vége pedig annyira szuper volt. Adam igazán kitett magáért. De nem mondom el, tessék megvenni és elolvasni. Meg is ragadom, hogy ajánlhassam is azoknak, akik imádják a romantikus regényeket és szeretnek jókat kuncogni. Ez az a könyv!! Szóval bátran álljatok hozzá az olvasáshoz. Engem meggyőzött, hogy a következőt is elolvashassam.


A könyvet itt tudjátok beszerezni