2019. február 20., szerda

Borítóleleplezés:L. J. Wesley: 12 első randi

Mai napra igazán különlegességet hoztam. Engem ért a megtiszteltetés, hogy fellebbentsem a szerzőnek legújabb könyvének a borítóját. Akinek nem más, mint L. J. Wesley: 12 első randi címmel.  Nagyon - nagyon szuper lett a borító és persze a maga történet is. Hiszen egy-két részletet olvastam már belőle és azok alapján tuti, beszerzem. Köszönöm L. J. Wesley szerzőnek a lehetőséget, hogy itt a blogomon bemutathatom a legújabb könyvének a borítóját.
Bizonyára néhányan ismeritek is a szerzőt, de vannak, akik nem ,jelenleg 5 könyve jelent meg és szinte mindegyik meg van már nekem. A szerző legelső kötete Egy űrállomás – takarító naplója címmel jelent meg 2017 – ben Colorcom Kiadásban, majd egy évre rá Könyvmogul Kiadónál jelent meg új formában. Ezután sorra érkeztek a könyvei az Afférok, Brooke, Egy űrállomás - takarító naplója – teljes történet, Skicc, angolul pedig Diary of a space station swabber (Egy űrállomás - takarító naplója lesz angol nyelven április 10-én, jelenik meg) és ezután friss kötet érkezik a Könyvfesztiválra, 12 első randi címmel április. 25-én.

Kívánom, hogy legyen olyan sikeres, mint a többi könyve.


Várható megjelenés: 
04. 25. Könyvfesztivál





L. J. Wesley:
12 első randi




Fülszöveg

Pam vagyok, és ez egyáltalán nem az én történetem. 
Nem bírtam már elviselni, hogy a legjobb barátnőm letargiában éli az életét egy rosszul sikerült kapcsolat miatt. Lépnem kellett, erre pedig csak egyetlen megoldást láttam. Átvettem az irányítást Sam szerelmi élete felett, hogy havonta legalább egyszer kimozduljon a lakása fogságából, és végre tovább tudjon lépni. Pasik széles választékát szállítottam le neki egy-egy randi erejéig, remélve, hogy ha az igazit nem is találja meg köztük, kiszakad a rátelepedő depresszióból, és újra elkezdi élni az életét. Legjobb barátnőjeként, kötelességem minden segítséget megadni neki, a magam nem feltétlen kedves módján.

A könyvet az alábbi linken tudod megnézni és előrendelni is,ha megtetszett.