2019. február 4., hétfő

Laura Arkanian Holdezüst, Vérarany

~~~ Recenzió ~~~

Szeretném megköszönni Könyvmolyképző Kiadónak és Laura Arkanian szerzőnek a lehetőséget, hogy elolvashattam ezt a nem mindennap vámpírok és vérfarkasok történetét. Mikor kezembe került a könyv arra számítottam, hogy egy halandó fog beleszeretni valamelyikükbe, de végül nem. Elmaradtak klisés részek helyettük egy igazi Klán arisztokrácia történetét kaptam. Bővebben lentebb olvashatod, mit gondolok erről a könyvről


Laura Arkanian
Holdezüst, Vérarany



Tartalom:

Szerelem, harc, szövetség
Vámpírnak lenni jó – kivéve, ha a kedvesed egy vérfarkas.
Peter és Andrea éli a fiatalok életét, randiznak, szakítanak, ám egyszer egymással találkoznak. 
De nem sejtik, hogy kicsoda a másik, és túl későn jönnek rá. 
A szerelem azonban dacol a törvénnyel, nem tűr határokat. Ketten megalapítják a renegát falkát.
Csakhogy a város kényes egyensúlya felborul. Vámpírok és vérfarkasok összecsapnak, de a saját kolóniákon belül is elindul a hatalmi harc. 
Ki lesz az új vezető? Hogy éled túl a testvéreid bosszúját? 
Lehet-e a szeretni valakit, aki ennyire más?

Véleményem
5/5

2019. január 24., 23:32 → 2019. február 3., 21:10

Újabb magyar szerző írt egy olyan történetet, ahol vámpírokról és vérfarkasokról szól a könyv és semmi klissé nem volt benne… Azt hittem tucat történet lesz, de kellemeset csalódtam. Sőt! Nagyon elvarázsolt az egész, beszippantott és élveztem. Végre nem az a fajta történet volt, halandó beleszeret egy más világi lényben. Hanem két ember, aki nem tudja másikról kik is valójában és ezzel elindítva egy sor halálesethez, kolónia belháborúkhoz stb. Adott egy szerelmes pár, aki mintsem tudnak egymás titkairól, klánbeli tartozásukról és egyéb belviszályokról. Érdemes kézben venni a könyvet, mert nem egy szokványos szerelmi történetet olvashatsz. Szinte három történet volt egy könyvben, az első, amikor megismerkednek egymással, másodikként kiderült ki hova tartozik melyik klánhoz, és ezzel elkezdődik a harc, a harmadik pedig a titok kiderül.  Izgalmas fordulatos volt ez a könyv. A vége pedig valahogy olyan befejezetlennek érzem. Jó lenne tudni, lesz-e folytatása. Mert szívesen olvasnék még erről s természetesen többi könyvét is olvasnám a szerzőnek.



A könyvet itt tudjátok beszerezni.: