2019. július 10., szerda

Tomor Anita: Sugar Daddy

Még tavaly valamikor sikerült beszereznem Tomor Anita: Sugar Daddy c.könyvet. A címe miatt már akkor nagyon felkeltette az érdeklődésemet és kíváncsi voltam, mit hoz ki belőle. Így hát el is olvastam pár napja és itt is van a véleményem a könyvről. Köszönöm Tomor Anita, hogy megírtad és elolvashattam ezt a legeslegszórakoztatóbb könyvét. Ennyit nevetni, régen volt már.

Tomor Anita:
Sugar Daddy


Tartalom:

Lily ​egyetemre jár. Semmi más vágya nincs, csak az, hogy lediplomázzon végre és elkezdjen dolgozni. A lakbéren túl nem futja neki másra, nem költ luxusra, sem Louis Vuitton táskákra. Lottit, a barátnőjét viszont csak a Louis Vuitton táskák érdeklik. A régi pasija visszament Ausztráliába, ezért most új Sugar Daddyre vadászik, aki némi viszonzásért cserébe biztosít neki lakást és drága holmikat. Lilytől idegen ez az életforma, kirázza a hideg attól, hogy pusztán érdekből legyen együtt valakivel. Lottinak mégis sikerül valahogy rábeszélnie, hogy menjen el vele a bárba, ahol a potenciális jelöltekkel találkozik. Logan az a típusú pasi, aki tudja, mit akar. Ez azon a napon is így van, amikor ebédelni megy, és a mögötte lévő asztalnál fültanúja lesz két barátnő beszélgetésének. Gazdag, nagyon gazdag, és piszkosul jóképű. Épp olyan pasi, akit az egyikük keres. Neki viszont a másik lány kell. Ajánlatot tesz Lilynek, felkínálja, hogy lesz a Sugar Daddyje, ha beleegyezik, hogy lefekszik vele. Nem egyszer, hanem rendszeresen. A szabály egyszerű: megkap mindent, amíg vele van, de más pasival nem jöhet össze. Lily legszívesebben visszautasítaná, de Logan nem hagyja, hogy nemet mondjon. 
Vajon meddig tartható fenn egy üzleti ajánlat? És mi van, ha közben beleszeretsz a másikba?


Véleményem
5/5

Anyám... Ez könyv, számomra legszórakoztatóbb volt. Szeretem, mikor húzzák egymást.
Anita történeteit imádom. Annyira szórakoztató, kikapcsol és letehetetlen könyveket ír. Szórakoztatni az olvasót nagyon ért hozzá. Különösen ez a könyv nyerte el a tetszésem. Határozottan imádtam. Logan egy gazdag ügyvéd, aki múltjában fájdalmas titok lappang. Kár, hogy nem volt nagy dolog, mikor kiderült.
Amire a szerző csak az utolsó oldalakon leplezi le. Viszont úgy érzem, hogy nagyon gyorsan vége lett... Vagy még sem? Lesz folytatása? Jó lenne...  Ki tudja…

Lilyt pedig imádom. Akaratos, makacs és végtelenül türelmes volt Logan-hez. Gyorsan haladtam, izgalmas és szórakoztató volt. Mondjuk nem bántam, volna, ha kicsit több dráma lenne, több jelenet lett volna. Olvasás közben eszembe jutott, hogy nem lehetne külön történet Josh-nak? Szerintem, nem lenne rossz ötlet. Bírtam Logan, annyira tipikusan férfi, hogy mindent akar, és nem akar semmit adni esett volt.

Vannak kedvenc jelenetem is könyvben, de azokat nem írom. Mert erősen spoiler, sajnos. Tomor Anitától már olvastam többi könyvét, de számomra ez a könyv nagyon ott van. Szerintem azért volt ennyire jó, hogy mert eszméletlen szócsaták, flörtök voltak benne. Szórakoztató volt, ahogy Liliy folyton faképnél hagyta Logant. Logan pedig harcolt érte.

Őszintén megmondom, még elbírt volna pár oldalt ez a történet. Lehetett volna pl: 1-2 évvel később rész is. Kíváncsi lettem volna Josh-ra és Lotti-ra , Ned-re illetve Logan-re és Lily-re. Ahhoz képest, hogy ez hiányzott benne, megadom az 5 csillagot. Sőt szerintem 10-et is. Csak, mert annyira szórakoztató volt.

Kiknek is ajánlom? Azoknak, akik épp mennének nyaralni, nem tudják, mit vigyenek. Vigyétek ezt!! Garantált szórakozást nyújt, kellemes kikapcsolódást. Akik szeretik a romantikus történeteket, és nem vetik meg a humort sem. 


Kedvenc idézetek:






A könyvet itt tudjátok beszerezni: 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése