2019. július 20., szombat

Evelyn N. : Különleges kapcsolat (Misztikus valóságok 1. )

~~~ Recenzió ~~~

Köszönöm Evelyn N. Írónőnek, hogy elolvashattam második könyvét a Különleges kapcsolat (Misztikus valóságok 1.) címmel. Nagyon szeretek olvasni hasonló könyveket, ahol természetfeletti képességűekről szól a történet. Különös öröm számomra, hogy végre egy magyar szerző tollából íródik ez a könyv. Eddig nagyon ritkán találtam Luxen történetekhez hasonló könyvet.De most végre rátaláltam és nagy kedvencem lett Evelyn N.




Evelyn N.:
Különleges kapcsolat
(Misztikus valóságok 1.)



Tartalom:

Egy világban ahol a legtöbb klán sarja Indigo gyermek, ahol minden gyermek mellé születésüktől fogva egy Őrző rendeltetett, egy olyan helyen ahol el kell sajátítaniuk képességeiket, a fátyol védelmének érdekében. Ahol nem mindennapi, ha egy Indigónak olyan Őrzője van, mint Lavender Hollson. Márpedig a Walder család középső sarjának nem csak a kiteljesedése múlik rajta, hanem az élete is. Egy probléma van. Lavender, aki azért született, hogy védelmezettjét tanítsa és vezesse, mit sem tud arról, hogy mi is ő valójában…


Véleményem
5/5

Hűha ez a könyv... Nagyon jó lett. Sőt! Részemről mehetett volna 10 csillag csak hát molyon csak 5-ig, van.
Végre valahára valahára ír valaki természetfeletti képességű emberekről. Imádom az ilyen történeteket.
S, ha olvastátok a Luxen sorozatot vagy a Sötét elmék könyveket, akkor ez a Különleges kapcsolat pont nektek való. Nagyon, nagyon izgalmas néha vicces jelenetek tarkítják a történetet. Kedvenc karaktereim Hector és Ashely illetve Tim és Ally. Imádom őket. Főleg Hector és a kiválasztottja, érdekes duó.

Calebet néha meg tudtam volna fojtani, komolyan olyan ökör módjára viselkedik Lavenderrel. De azért ne gondoljuk azt, hogy Lav tökéletes lenne, hiszen neki is vannak hibás döntései. S pont emiatt szerethetőek. A történet elején nem gondoltam, hogy micsoda titkok derülnek kik Lav-ról és családjáról és főleg mi a szerepük kettejüknek a családjuk megvédésére.

Írónő jól megcsavarta a dolgokat, hogy épp csak ki tudtam bogozni, de ezért lett jó és izgalmas a könyv. Szerintem a írónőnek  folytatnia kellene az írást, mert több van mit itt látni vagy olvasni, lehet. S kellenek az ilyen könyvek Magyar Szerzők palettájáról. Hiszen annyira kevés ilyen történet van.

Ebben a történetben megtalálható az izgalom, szerelem egy kis csipetnyi erotika végre nem ezen volt a hangsúly, hanem a két főszereplő erejére és család eredetéről szólt. Hogy kik is ők valójában és mit tudnak.

S ugye, mint mindig, miért ne lehetnének célpontok az ellenségnek. Teljes mértékben lekötött a történet, hisz pár óra alatt kiolvastam. Olyannyira, hogy majdnem fenn maradtam vonaton. Annyira magával ragadott a történet. Szinte faltam a sorokat. Nem volt unalmas, sőt néha fel s nevettem egy – egy bolondos történeten. Imádtam, egy szóval.

Sajnos, mert olvastam volna még többet és többet is. Kíváncsi lennék, hogy többiekről lesz-e a külön történetük. De legjobban Timről várnék külön történetet.


A könyvet itt tudjátok beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése