2019. július 26., péntek

Tomor Anita: Most már együtt álmodunk (Álmodtam már rólad 3.)

~~~ Recenzió ~~~

Köszönöm még egyszer Tomor Anitának, hogy harmadik könyvét is elolvashattam, Most már együtt álmodunk (Álmodtam már rólad 3.) címmel. Egyre jobb és izgalmasabb történetet kaptam, egy percre sem volt unalmas. Sőt! Szinte vártam mi lesz a következő lépés. Már most nagyon várom a következő befejező könyvet.


Tomor Anita:
Most már együtt álmodunk
(Álmodtam már róla 3.)



Tartalom:

Vajon ​milyen érzés lehet belecsöppenni egy világba, ahol királyok és királynők harcolnak a hatalomért? Ahol minden pillanatban veszély leselkedik, és ahol sohasem tudni, kiben bízhatsz meg, ki a barát és ki az ellenség. 
Liv éktelenül haragszik Davidre. A pasira, aki átverte, otthagyta és elhitette vele, hogy sosem volt számára több egy egyéjszakás kalandnál. Aki mellesleg azt sem vallotta be neki, hogy igazából egy titokzatos királyság trónörököse, amelynek kapuja Kambodzsa rejtett őserdejében nyílik, és ahová szinte senki sem juthat át. Liv most mégis ebben a felettébb hátborzongató világban, Indorában találja magát újra, ahol őt is elveszett hercegnőként emlegetik, és ami talán még meghökkentőbb, David menyasszonyának tartják. Sőt, parancsba adják neki, hogy hozzá kell mennie feleségül az egyetlen emberhez, akit per pillanat a legjobban gyűlöl. 
Vajon létezhet szerelem egy vad és kiszámíthatatlan világban, ahol a trón jelenti az egyetlen hatalmat? Ahol még az sem kizárt, hogy egyik pillanatban azt hiszed, a férfihoz mész hozzá, akit szeretsz, a következőben pedig kiderül, az ellenség felesége lettél. 


Véleményem
5/5


Ez komoly?? Így kell véget érnie??  Hee?
Ne máár??  Hogy bírom ki a következő részt?

Ez ...ez.. Döbbenetes. Egy perc levegővételnyi időm sem volt, hogy felfogjam mi is történik. Hihetetlenül sodródtam a történettel... Egyik kaland követte a másikat. Nagyon izgultam a főszereplőkért. Abszolút 10-est érdemel ez a könyv. Ez lett igazán a kedvencem.
Komolyan, alig tudtam letenni a könyvet. Faltam a sorokat és végre Liv és David együtt, vannak. Csak, hogy Liv nagyon - nagyon dühös Davidre. Bezony,nagyon…  Eleinte meg is értettem, de később már zavaró volt a folytonos hisztije és a durcáskodása.
Néha David helyében kicsit rápirítottam volna, hogy vegye komolyan magát és a helyzetet. Az első kettőhöz képest ez sokkal jobb volt. Tele volt veszélyekkel, kalandokkal azt se tudtam, mi következik annyira magával ragadott az egész. Az álmaik furcsák... Nem tudom eldönteni, hogy ezek jóslatok lennének??

Liv végére tényleg felfogta mi szerepe, van az egészben és megtudta, hogy David miért hozta meg azt a döntést. Hiába dac, düh, a David iránt érzett érzelmeinek nem tudott parancsolni. Egyre közelebb volt már a cél és egyre veszélyesebb akadályokat kellett leküzdeniük. Voltak vicces pillanatok, megható jeleneket. Annyira élethűen lett megírva, hogy oda tudtam magam képzelni a helyszínen.

Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mi lesz David-el és Liv-el. Andrew-el és Alice-el és a többiekkel. Sikerül-e Indorát és a trónt megszerezniük? S legfőképp kérdés David és Liv kibékülnek-e?


Már izgatottan várom a befejező kötetet. Semmiképp sem szabad kihagyni ezt a könyvet. 

A könyvet itt tudod beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése