2019. december 27., péntek

Bakos R. Laura: Megélt életek

~~~ Recenzió ~~~

Szeretném, megköszöni NewLine Kiadónak és Bakos R. Laura írónőnek, hogy lehetőségem adódott elolvasni Megélt életek c. könyvet.  Azt már most el kell mondanom, hogy nem az első könyv lesz az írónőtől, amit olvasni szeretnék. Fenomenális ez a történet. Nagyon jól szórakoztam rajta. Köszönöm, Laura!


Bakos R. Laura:
Megélt életek



Tartalom:

Dávid sikeres úszó volt, aki egy szerencsétlen baleset következtében megsérült, és már csak árnyéka önmagának. Mindenki a visszatéréséről faggatja, ő azonban hallgat. 

Lili egy fiatal lány, aki az élet nehézségeivel néz szembe, miközben haldokló barátnőjét segíti át élete utolsó pár hónapján. 
Mindkettőjüket megtörte az élet, de egy véletlennek köszönhetően találkoznak. Talán a nagybetűs Sors akarta így, vagy csupán a véletlen műve lenne? Vajon két összetört szív képes meggyógyítani és kiegészíteni egymást?


Véleményem
5/5

Még most is gondolkodom azon, hogy mit is írhatnék. Ezt a történetet, már régóta ismerem, mert Laura a blogján írt róla s már akkor mondtam neki, hogy nagyon tetszik, imádom. Szívesen olvasnám egyben az egészet és meg is, kaptam. Hálásan köszönöm neked. Noha vannak apró hibák a történetben, de azt hiszem, van mit tanulnia és fejlődnie. Tehetséges, azt bizton állíthatom. Mert aki ilyen jó humoros könyvet ír, annak érdemes figyelemmel követni később. Én mindenesetre figyelni fogom, mert érdemes rászánni az időt, kivárni, hogy megjelenjen a következő története.
Számomra igazán szórakoztató és egyben szomorú volt ez a történet. Hiszen Lilinek és Dávidnak nem könnyű terhet cipel a hátukon. Dávidnak a sportsérülése miatt nem tudott úszni, addig Lili barátnője betegségével majd halálával kellett szembenéznie. Eközben pedig felbukkan Dávid cseppet sem normális öcsikéje Adrián. Komolyan elme szakértő kellene hozzá, mert nem normális, amiket művelt. Egy picit gondban vagyok, mert annyira nehéz megírnom a véleményemet, hogy ne kotyogjak el. Mert ez a könyv nagyon ott van. Sajnáltam Lilit, meg tudom érteni milyen lehetett végig nézni egy beteg haldoklását. Nem könnyű. Sőt, lelkileg teljesen padlóra tudja küldeni. Dávid pedig… Szerintem a félelem tartotta vissza, hogy úszni tudjon, illetve visszatérjen versenyezni. Azt hiszem ez a történet, jól példázza, hogy első könyves írónak itt van a helye a többi írók mellett. Nagyon tanulságos, szórakoztató és gondolkodtató volt. Általában első könyves íróknak mindig 4, 5 szoktam adni, mert tudom, hogy később lesz még jobb. De ez a könyv abszolút megérdemli az 5 csillagot. Habár az elején kicsit fájdalmas részek voltak, de a továbbiakban igencsak szórakoztatóak voltak. Ez mind Adriánnak és a lökött szövegei teszik lehetővé a kikapcsolódást. Na meg a Cucli. Akarok én is egy ilyen. Kérek szépen…
Nos, ahogy fentebb írtam én türelmesen kivárom, és bőszen ajánlgatom, addig mindenkinek ezt a könyvet. Mindenesetre baromira sajnáltam, hogy vége lett a történetnek, mert még olvastam volna. Akadt, azért utálható személy, így a történet végére. De érdekes volt látni, hogy Dávid tényleg sokat változott, Lilinek köszönhetően.

Szóval, akkor ajánlom azoknak, akik szeretik könnyed, romantikus és humoros történetet. Egy élmény volt olvasni.

A könyvet itt tudjátok megvenni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése