2019. december 31., kedd

Mira Sabo: Előjog

~~~ Recenzió ~~~

Szeretném megköszönni Mira Sabo Írónőnek a lehetőséget, hogy elolvashattam a legújabb könyvét az Előjogot. Azt hiszem ez a könyv lett számomra legjobb, bár olvastam a Birtoklás trilógiát, mégis azt kell, hogy mondjam ez jobb, sokkal érdekesebb volt Áront, és így még jobban meg tudom érteni, amit tett. Már most várom a következő történetüket, hogy mi lesz tovább.

Mira Sabo:
Előjog
(Fehér Gallér 1.)


Tartalom:
Mira ​Sabo lebilincselő bestsellerei NEKED szólnak. 

Olvastál már SZEXIS, hatalommániás pasikról erotikus történetet történelmi vonatkozásban? Majd most! 
A könyv megjelenését hatalmas várakozás előzte meg. Mindenki a magyar MILLIÁRDOS Tamássy család elképesztő életének újabb részleteire kíváncsi. 
A világháborútól a rendszerváltásig nyúló cselekménnyel, FRISS, egyedülálló szemlélettel, RENDKÍVÜLI hitelességgel, SZEMTELEN stílusban megírt történet egy gyönyörű lány és egy hatalommániás férfi szerelméről. A szabad NewYork és a kommunista Magyarország kontrasztja és egy háború elől menekülő család küzdelme a hovatartozásért. A múlt sötét titkai, izgató szexjelenetek, különc gazdagok, a thrillerek feszültsége. 
Mira Sabo bestsellerei már bizonyítottak, olvasók tízezrei izgultak a szereplőkért, most pedig itt van az, amire annyian vártak. Egy önállóan is élvezhető, elsőrangú regény, amely magában foglalja a nagysikerű trilógia előzményét egy szigorú és kegyetlen férfi szemszögéből és a sztori folytatását egy sorozatban, amely garantáltan odaláncol a lapokhoz. 
Lenyűgözően szenvedélyes történet, nem hétköznapi olvasóknak. 

„Minden nő alázatos, csak nem egy bétahímmel. Az erős nő is be akar hódolni, mert bele van kódolva, de csak az alfának.” 

Tamássy Áron


 Véleményem
5/5

Mit is mondhatnék, ámulatban ejtően jól megírt történetet olvashattam. Mindig is kíváncsi voltam mi játszódhat Áron fejében  és ezt meg is tudtam. Furcsa kettősség lakozik benne. Mira elképesztően, szinte hitelesen adja vissza az adott korszakot. Hiszen nemcsak Áron életét lehetett nyomon követni, hanem a szülei életét, Ábrist és Lídiát. Nem irigylem a gazdagok életét. Ki tudja kiben, mi lakozik. S azt is meg tudtam, hogy a fiúk miért kegyetlenek, erőszakosak és legfőképpen egoisták. Mintha övék lenne az egész bolygő, címet is megértettem, miért lett Előjog.
Most már tudom miért ilyen Áron és Zsolt. Igazán bizarr volt számomra a két testvérről olvasni, hiszen aki olvasta Mirától az előző három kötetét, azt tudja, miről beszélek.
Voltak kedvenc részek a könyvben a múlt idézések, a történelmi időszakok... Csodálom a kutatómunkáját, mert igencsak részletes és érdekesek történetek vannak.
Ez a könyv például a kedvencem lett. Amire azt mondhatom, hogy igen, ezt nagyon tudom ajánlani. De javasolnám az előző hármat is elolvasni.

Viszont nagyon sajnálom, hogy mostanra sikerült kiolvasnom.  Mondjuk úgy, hogy rengeteg családi problémám volt. De mindig tudtam melyik könyvhez kellett visszatérnem. Kikapcsolt és úgy éreztem, mintha régi jó baráthoz mentem látogatóba és az egész életét elmeséli nekem. Ilyen volt számomra az Előjog..
Vittem magammal,olvastam amennyit, tudtam. Nem tudtam igazán elengedni, inkább lassan olvasgattam, hogy tovább tartson. De tudtam egyszer el, kell engednem. 


Annak ajánlom ezt a könyvet, aki elolvasta a Birtoklás trilógiát, enélkül nem igazán olvasható az Előjog c. könyvet. Szívből tudom ajánlani.



A könyvet itt tudjátok beszerezni.:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése