2019. december 19., csütörtök

Hallie Nadal: Megmajmoltak ébredése (Álnok érdek 1.)

Pár hónappal ezelőtt jelentkeztem Hallie Nadal: Megmajmoltak ébredése (Álnok érdek 1.) c.utazókönyvre. Ekönyvként kaptam meg s nagyon bánom, hogy nem előbb kezdtem el olvasni. Új kedvencet avattam, imádtam olvasni Nadal könyvét. Kell a többi könyv is!

Hallie Nadal:
Megmajmoltak ébredése
(Álnok érdek 1.)


Tartalom:

Hallie kissé kényszeres, de megkapó jelenség. Egyetlen vágya: egy férfi. Amikor négy marcona gengszter betuszkolja őt egy BMW hátsó ülésére, félő, hogy vágya túlzott mértékben teljesül. Szorult helyzetében kiderül, mit érnek az évtizedes barátságok. Ám azt is jó volna tudni, mit akar Hallie-től a jóképű nyomozó. 
Nem ajánlom a könyvet azoknak, akik kizárólag a magas irodalmat kedvelik. Ez egy közvetlen stílusban megírt, fordulatos történet azok számára, akik szórakozás közben új dolgokkal is megismerkednének.

Véleményem
5/5

Ez egy igazán izgalmas kis könyv volt számomra csak egy bibi van ezzel, hogy marhára rövid. A molyon 300 oldal van írva, de ebookként 185 oldal van. Közben rájöttem, hogy valószínűleg Colorcomos változatott, kaptam kézhez. Na, mindegy lényeg, hogy rövid volt számomra történet, amit ki lehetett volna hozni belőle jó sokoldalnyit. Kezdve a majmokkal, Slue-val és a többiekkel. Imádtam. Főleg a majmos részeket, azokat kedveltem. Zord, morcos rendőrünket is imádtam. Annyira tudtam, hogy Nadal bejön neki. Szeretem az ilyen történeteket, ahol egy kis nyomozás, veszély, kaland és romantika szál van benne. Meg aztán a majmok. Szívem csücskéi nekem. Imádom a majmokat, főleg azokat, amelyik jelbeszéddel kommunikálnak. Mennyi mindent tudnának mondani rólunk, emberekről. Mindenesetre nagy kedvencem lett ez a könyv. Azt hiszem most jókor jött ez a könyv. Nagy élvezettel olvastam ki két nap alatt. A majmos része jó pont, különleges ízt adott ennek a történetnek. Végre nem egy szokványos krimit olvashattam.
Így ezekután figyelni fogom, hogy lesz-e még folytatása, hiszen a második része is meg van és lassan róla is, hozom a véleményemet. Az egyszer biztos, hogy kell a többi a könyv az Írónőtől.  
Köszönöm Nadal, egy élmény volt elolvasni. Szóval ajánlom mindenkinek, aki csak kicsit is ki akar szakadni a monoton hétköznapokból. Imádni fogjátok ezt a könyvet.


A könyvet itt tudjátok beszerezni:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése