2019. december 21., szombat

Hallie Nadal: Több titoknyi távolság (Álnok érdek 2.)

Hallie Nadal következő könyvét nemrég olvastam ki Több titoknyi távolság címmel. Ezt a könyvet egy játék keretében nyertem és most végre kiolvashattam, így egyben a két könyvet.
Nos, ide vele a következő könyvet Nadal. Imádom! Nagyon örültem, hogy meg volt mindkettő, viszont

Hallie Nadal:
Több titoknyi távolság
(Álnok érdek 2.)



Tartalom:
Egy ​nyomozó elköltözik, 
egy fiú megnémul, 
rábukkannak egy ügynök holttestére, 
egy bűnöző nagycsaládra vágyik. 
És mit tesz Hallie? Élete legveszélyesebb kalandjába kezd.
„Kisiklottam a tragacsból, erősen bevágtam az ajtaját. Alig tűntek el a következő kanyar-ban, mellettem termett Lastmann kocsija. Örültem volna, ha Lastmann elöl utazik, de sajnálatomra a kapitány a hátsó ülésre vette be magát. Mellé ültem. 

- Egész sokáig odavolt - esett nekem, amint magamra csuktam az ajtót. - Hadd, halljam, sikeres volt a kalandja? - kacsintott rám. 
- Az őrsön elmondom, ami önökre tartozik, - mondtam nyugalmat erőltetve magamra. 
Lastmann, arcán kaján vigyorral, nyomult tovább: 
- Minden részletről tudnom kell. 
- Hát persze - hagytam rá. 
Tekintete lejjebb siklott az elmaszatolt sminkemről, végigvándorolt gyűrött blúzomon és az elasztánnak köszönhetően makulátlanul feszes szoknyámon, amin a rend kedvéért imitt-amott azért éktelenkedett néhány folt. Amikor kiszúrta a kötélnyomokat a csuklómon és a combomon elkenődött vércsíkot, a döbbenettől szólni sem tudott. A beállt csendben végre békésen hátradőlhettem. Bambán bámultam a mellettem elsuhanó házakat.”



Véleményem:
5/5

Mit is mondhatnék, nagyon jól szórakoztam, teljesen kikapcsolt ez a történet és nagyon sajnáltam, hogy vége is lett. Végre kezd vissza térni az olvasási kedvem és köszönöm Nadal. Akarom a következő könyvet, de azonnal! Igazán élveztem ezt a kis könyvet, izgalmas, tele titkokkal, veszélyekkel és humorral megsépkelve. Dee!! Romantika szál is volt benne, amit nagyon szeretek. Visszatértek ebben a történetben a majmok és vele együtt a gondozók is. Nekem egy pirinyó gondom van ezzel, pl az, hogy lehetett volna kicsit többet írni a gondozókról, majmokról. Szóval örültem, hogy visszatértek. Slue.. Hát igen, Slue.. Nem semmi egy pasi az egyszer biztos. Róla sajnos nagyon keveset tudtam meg. Lehetett volna kicsit többet mesélni róla. Talán a következőben meg tudunk valamit? Annak nagyon örülnék. Viszont maga történet izgalmas volt, abszolút Lastmann - ra tippeltem volna. Hát igen, sajna a vége nagyot durrantott. Nem gondoltam volna, hogy ő lesz az… Nem írom ki kire gondoltam, mert ez már spoiler lenne. Luisa a kedvencem többek között a történetben. Igazán sajnáltam őt, hogy így ért véget. Nálam ez a könyv nagy nagy 5-öst kap. Imádtam. Hallie az előző részhez képes semmit sem változott legfeljebb csak annyi, hogy még kotnyelesebb lett. Pont emiatt imádom. Szívből tudom ajánlani, aki szereti a romantikus krimi könyveket. Szívesen olvasnék még az írónőtől könyvet, ha van lehetőség rá. Ez a könyv is nagy kedvencem lett. Várom a következő történetet, hogy egyszer majd elolvashassam. Ajánlom mindenképp nektek is.

A könyvet itt tudjátok beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése